IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Video Oynatıcılar - Haberler - indir.com

IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Video Oynatıcılar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 17:26:19
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

       IOS cihazların hayatımıza girmesiyle Ipad'ler video izlemek için ideal hale gelmeye başlamıştı. Daha sonra Iphone 6 ile birlikte gelen Plus serisi ile akıllı telefonlarını da ekran olarak büyüten Apple, müşterilerinin akıllı telefonlarından da video izleyebilmelerini cazip hale getirdi. IOS cihazlarınızdan keyifle video izleyebileceğiniz ücretli ya da ücretsiz birçok uygulama bulunmaktadır. Aşağıdaki uygulamalara göz atarak dilediğinizi kullanabilirsiniz.

Ücretli Video Oynatıcılar

-PlayerXtreme HD: PlayerXtreme HD kullanarak 1080p videoları kalite kaybı olmadan oynatabilirsiniz. Ses kalitesi oldukça iyi olan uygulamada alt yazıların font boyutu gibi özelliklerini de kontrol edebilirsiniz.

Fiyat: 3$ Desteklenen formatlar: 3gp, ASF, Avi, DivX, dv, o, FLV, GXF, m2p, m2ts, M2v, M4V, MKV, moov, IOC, MP4, Mpeg, MPEG1, MPEG2, mpeg4, mpg, mpv, MT2S, mts, MXF, ogm, ogv, ps, qt, rm, RMVB, ts, vob, webm, wm, WMV, vb.

 

-İyi Oyuncu: GoodPlayer formatlarını kolay şekilde çalıştırabilen bir uygulama olan 'İyi Oyuncu' izleyemediğiniz video formatlarını dönüştürme işlemi yapmanıza gerek bırakmadan çalıştırır. Fiyat: 2.99$ Desteklenen formatlar: 3ga, 3gp, AAC, amr, maymun, ASF, asx, Avi, i'aret, o, DivX, dv, f4v, flac, FLV, gsm, GXF, koç, iso, m1v, m2p, M2t, m2ts, M2v, m3u, M4V, m4r, M4A, IP, MKV, kar'', moov, IOC, mp1, mp2, MP3, MP4, mpa, mpe, Mpeg, MPEG1, MPEG2, mpeg4, mpg, mpv, MT2S, mts, MXF, bilmek, ogg, ogm, ogv, ps, qt, koç, rm, RMVB, tp, ts, vob, webm, wm, wma, wav, WMV, wtv, vb.

 

-OPlayer: HD filmleri oynatmada oldukça iyi olan uygulama kaliteli görüntü açısından oldukça yüksek bir performansa sahiptir.

Fiyat: 2.99$

Desteklenen formatlar: Avi (XVID / DIVX), WMV, RMVB, ASF, H264, MKV, ts, m2ts, MP3, wma, wav, ogg, flac, vb.

 

-AVPlayer

Fiyat: 2.99$ Destek formatları: MP4, IOC, M4V, XviD, Avi, WMV, RMVB, ASF, H264, MKV, vb.

AVPlayer ile  hemen hemen her bilgisayarda videolarınızı oynatabilirsiniz. Görüntü ve ses kalitesiyle de kullanım için oldukça keyifli olan uygulama IOS cihazlar açısından oldukça popülerdir.

 

Ücretsiz Video Oynatıcılar

Infuse: IOS cihazlarınızda kolayca video oynatabileceğiniz uygulamalardan biridir.

KMPlayer: Iphone ve Ipad cihazlarınızda kullanabileceğiniz güçlü cideo oynatıcılardan biridir.

GOM Player: Hem Android hem de IOS cihazlarınız için yüksek video kalitesi sunan ücretsiz uygulamalardan biridir.

VLC Media Player: VLC for IOS uygulaması, IOS işletim istemine sahip cihazlar için geliştirilen bir sürümdür. Bu Uygulamayla ücretsiz şekilde istediğiniz videoyu oynatabilme imkanına sahip olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ