IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Uygulamaları - Haberler - indir.com

IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-06 17:15:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

       Mobil uygulamaların gelişmesiyle eskiden sadece profesyonellerin yapabileceği birçok işlemi günümüzde teknik bilgisi fazla olmayan insanlar da yapabilmekte. Gelişen teknolojiyle hayatımızın her alanına gelen kolaylıklar ve yenilikler söz konusu oldu. Bunlardan biri de akıllı telefonlarla hayatımıza giren video düzenleme uygulamalarıdır. Bu uygulamalar sayesinde yaptığınız çekimleri istediğiniz gibi montajlayabilir fragman ve film halinde düzenleyebilir, istediğiniz gibi efekt ekleyebilir, eğlenmek için birbirinden komik montajlar yapabilirsiniz.

       Aşağıda IOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bazı video düzenleme uygulamalarına yer verilmiştir.

Magisto: Magisto, basit bir video düzenleme programıdır. Bu program sayesinde daha önce çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videoları birleştirip ortaya güzel bir anılarla dolu video çıkartabiliyorsunuz. 

Android için Magisto indir

iOS için Magisto indir

Montage: Bu uygulama birbirinden farklı birçok videoyu birleştirerek, videoya fotoğraf eklemenize yardımcı olur. Kırpma, döndürme gibi işlevleri kullanabiliyorsunuz. 

Android için Montage indir

iOS için Montage indir

Windows Phone için Montage indir

WeVideo: Bu uygulama video düzenleme konusundaki hemen hemen tüm temel ihtiyaçlarınızı çözebilecek şekilde tasarlanmış. 

  1. Musical.ly, maksimum 15 saniyelik klipler çekmenizi sağlayan bir video paylaşım uygulaması. Videolar müzik klipleri gibi çekiliyor. Müzikleri uygulamanın arşivinden seçebileceğiniz gibi, telefonunuzda bulunan diğer şarkıları da kullanabiliyorsunuz.
  2. Program videolara müzik ekleme özelliğine sahip. 

Android için WeVideo indir

Cinefy: Kendinizce çekmiş olduğunuz videoları bu uygulama sayesinde kolayca düzenleyip, profesyonel biri tarafından düzenlenmiş gibi yapabiliyorsunuz. 

Cute CUT: İlk dikkat çeken özelliği oldukça kullanıcı dostu arayüzü. Profesyonel bir video düzenleme aracına benzer yapısı, her seviyeden kullanıcı için pratik bir şekilde video düzenleme gerçekleştirmeyi mümkün kılıyor.

VideoGrade: VideoGrade gelişmiş bir renklendirme programı. Uygulama sayesinde videonuzu düzenleyerek video görünümünde bir azalma meydana gelmediğini görüyorsunuz. 

Splice: Birtakım filtre seçenekleri olsa da, tamamıyla video kırpma ve ses ekleme işini yapması için geliştirilmiş bir uygulama.

PowerDirector Video Editor: Power Director, Cyberlink firması tarafından piyasaya sürülmüş, sadece Android kullanıcılarının indirebildiği bir mobil uygulama. Uygulama sayesinde video efektleri, renklerinin ölçmeniz kolay oluyor. 

Android için PowerDirector Video Editor indir

Filmic Pro: Filmic Pro, Hareket halindeyken video çekmenize, hızlı ve ağır çekim seçeneklerinden yararlanmanıza, farklı çözünürlük ve en boy oranlarında videolar oluşturmanıza yardımcı oluyor.

VidTrim PRO:Uygullama video kesme, filtreleme gibi birçok özelliğe sahip. Bunun yanı sıra videoların içinde bulunan belli karakterleri jpeg formatında  kayıt etmenize imkan sağlıyor. MP3 formatında da kaydetmenize olanak sağlıyor. 

 





PAYLAŞ