IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Klavye Uygulamaları - Haberler - indir.com

IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Klavye Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-08 01:31:37
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Liste

Apple, IOS 8 işletim sistemiyle III. Seri klavye uygulamalarına yoğunlaşmaya başladı. Bunun sonucunda birçok yani klavye uygulaması Apple Store'da yerini aldı. En çok kullanılan uygulamalar ise özellikleriyle birlikte aşağıdaki yer almaktadır.

Swiftkey: Dil değiştirme ve yazım kolaylığı gibi konularda ön plana çıkan klavye çok sayıda özelleştirme seçeneğine de sahip. Flow özelliği ile parmağınızı hiç kaldırmadan hızlı bir şekilde mesaj yazmanızı sağlıyor.

Fleksy: Uygulama tamamen özelleştirme seçenekleri üzerine kurgulanmış. Uygulama içerisinde klavyenin yüksekliği, klavye rengi, harflerin büyüklüğü gibi birçok özellik bulunuyor.  

Gboard: Gboard iOS işletim sisteminin kendi klavyesinden farksız. Ancak koyu tema seçeneği de sunuluyor. Bu uygulama özelleştirme konularında uygulama pek önde sayılmaz. Uygulamanın içerisinde bir tarayıcısı bulunuyor. 

Microsoft Word Flow: Şimdilik tek dil seçeneği sunuyor. Çünkü geliştirilme aşamasında. Tam anlamıyla farklı bir klavye arıyorsanız, kavisli yapısıyla Microsoft Word Flow denemek isteyeceğiniz türden bir klavye uygulaması olabilir. Emoji ve etiket desteğine tek elle yapabilme imkanınız bulunuyor. 

ai.type keyboard: Bu klavye uygulamasının en önemli farklı, çok sayıda kısaltmayı otomatik olarak desteklemesi. Desteklenmeyen kısaltmaların ise el ile eklenebilmesi. Ayrıca çok sık kullanılan ifadeleri kısaltarak çok daha hızlı bir yazım elde edebilirsiniz.

HanxWriter: Görüntüsü itibariyle nostalji sevenlere hitap ediyor. Ücretsiz olan uygulama, sevilen uygulamalar içerisinde yer alıyor. 

 





PAYLAŞ