IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Uygulamaları - Haberler - indir.com

IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 18:19:02
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

iPhone için iTunes'ta onlarca fotoğraf düzenleme uygulaması bulunuyor. Bazılarının kullanışlı bazılarının olmadığı bilinen uygulamalar da  iPhone için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları hangilerinin olduğunu değinelim. 

Afterlight

iPhone için en başarılı fotoğraf düzenlenleme uygulamalarından olan Afterlight, gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. Uygulama, içerisinde yer alan filtreler, efektler, araçlar ve çok daha çeşitli düzenleme özellikleri ile dikkat çekiyor.

 Uygulamanın İpad, iPhone, iPod Touch modellerde kullanılan uygulama sadece 1,99 TL karşılığında satın alınmakta. 

Snapseed

Google'ın geliştirmeye devam ettiği ve hem iPhone, hem de Android'de kullanılabilen Snapseed uygulaması, gelişmiş yapısı ve sunduğu efektler ile dikkat çekiyor.

VSCO Cam

Bir fotoğraf düzenleme uygulamasından fazlası olan VSCO Cam ile, fotoğraf çekebilir, çekilen fotoğrafları düzenleyebilir ve düzenlenilen fotoğraflar kolaylıkla paylaşılabilir.

Facetune

Lightricks tarafından geliştirilen ve en iyi kullanıcı deneyimini sunan Facetune uygulaması en iyi rötuşları yapmak için kullanılabilir. Rakip olan ücretli programlara nazaran Facetune uygulaması iOS 6.0 ve üzeri sürümlerin yer aldığı iPhone ve iPad modellerinde kullanılmakta. Uygulama 8.49 TL karşılığından satın alınıyor. Uygulamanın kullanıcılar üzerinde ki etkisi ve memnuniyeti oldukça fazla. 

iPhone ve Android'de kullanılabilen Aviary uygulaması, Photoshop geliştiricisi olan Adobe tarafından başarıyla geliştirilmeye devam ediyor.

 





PAYLAŞ