iPhone ve Android Tabletler için Yandex.Browser Çıktı - Haberler - indir.com

iPhone ve Android Tabletler için Yandex.Browser Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yandex, kullanıcıların daha hızlı bir internet deneyimi yaşamalarını sağlayacak olan Yandex.Browser web tarayıcısının Android tablet ve iPhone sürümlerini bugün itibari yayınladığını duyurdu.

Yayınlanan bu iki yeni sürüm ile birlikte Android tablet ve iPhone kullanıcıları uzun zamandır bekledikleri senkronizasyon özelliğini de tarayıcılarına eklemiş oldular. Bu özellik sayesinde artık kullanıcıların masaüstü bilgisayar, mobil telefon ve tablet sürümleri arasında tarayıcı üzerinde bulunan Tablo' yu ve favorilerini eşitleyebilmeleri mümkün hale geldi.

Yeni sürümler ile birlikte pek çok gelişmiş özelliği de tarayıcıya ekleyen Yandex, Akıllı Arama Satırı adını verdiği özellik sayesinde adres ve arama satırlarını birleştirmesinin yanı sıra Turbo modu ile de yavaş internet bağlantılarında bile web sayfalarının yüklenmesini hızlandırarak mobil internet üzerinde hem zamandan hem de bağlantı kotasından tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Yandex.Browser' a eklenen bir diğer yeni özellik olan Senkronizasyon sayesinde de kullanıcılar Tablo' da bulunan bağlantıları farklı cihazlara sadece tek bir tıklama hareketi ile eşitleyerek aktarma imkanına da sahip oldular. Ayrıca cihaz üzerindeki mikrofonu kullanarak sesli arama yapabilme, video, harita konumu, adres gibi sorgu sonuçlarına bazı durumlarda doğrudan erişebilme özelliği de Yandex.Browser' da bulabileceğiniz özellikler arasındadır.

Yandex.Browser uygulamasının hem Android tabletler hem de iPhone kullanıcıları için yayınlanmış olan yeni sürümlerini aşağıdaki linkleri kullanarak indirebilirsiniz.

Android için Yandex.Browser indir

iPhone için Yandex.Browser indir




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ