iPhone ve AirPods için hazırlanan en ilginç aksesuarlardan biri: PopGrip - Haberler - indir.com

iPhone ve AirPods için hazırlanan en ilginç aksesuarlardan biri: PopGrip

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-22 16:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Apple yine kullanıcılarını şaşırtacak bir ürün ile karşımıza çıkıyor. iPhone kullanıcılarının en sevdiği aksesuarlardan olan ve aynı zamanda dünyanın da en çok satışı yapılan kablosuz kulakları arasında yer alan AirPods adlı ürünlere özel yeni ve son derece ilginç bir aksesuar karşımıza çıkıyor. Sadece 20 dolar kadar bir ödeme yaparak sahip olacağınız bir AirPods'a özel aksesuarın adı PopGrip. Söz konusu bu aksesuar PopSockets tarafından tasarlanmış olup AirPods adlı ürününüzü kulaklık haznesi ile beraber iPhone akıllı cihazınızın arkasında taşımanıza yarayacaktır. Apple'ın iPhone akıllı cep telefonları ve AirPods adlı cihazları bu ürün sayesinde bir arada taşıyabilirsiniz. 

Kullanım esnasında direk olarak iPhone akıllı cihazların arkasına yapıştırılarak kullanılan PopGrip, gerçekten de oldukça ilginç bir kullanıma sahiptir. PopGrip adlı ürün, AirPods'larını sık sık kaybeden, bir yerlerde unutan, cebinde ya da çantasında taşımak istemeyen ve düşürmekten kaygı duyan kullanıcılar için geliştirilmiştir. Söz konusu bu ürün sayesinde akıllı cep telefonunuzu tek elle kontrol etmekte oldukça kolay olacak.
Bu özelliklere ek olarak aynı zamanda akıllı cihazınızın masa üstünde yatay pozisyonda da tutmak için stant görevi gören PopGrip, kullanıcıların seçimlerine özel olarak beş farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Cihaz hakkındaki düşüncelere baktığımızda pek de işlevsel bir ürün olarak görülmeyen PopGirl'ün pazarda da ciddi satış rakamlarına ulaşmayacağı düşünülüyor. PopGrip adlı ürünün en iyi düz sert plastik bir kılıfa yapıştırıldığını da aktarılmak gerekiyor. Yani şöyle ki bu cihaz  iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max adlı cihazların arkasında takılmıyor. iPhone 11 adlı cihaz ise kılıfsız bir şekilde kullanılabiliyor. 

PopGrip adlı ürün oldukça ilginç olarak değerlendirildi

PopSockets tarafından geliştirilen PopGrip adlı ürün, iPhone ve Airpods için geliştirilen en ilginç ürünlerden biridir. Söz konusu bu şarjlı kılıflar direk olarak Apple'dan geldi. Söz konusu bu akıllı cihazların ülkemizde satış fiyatı 999 TL'dir. Söz konusu bu kılıflar, iPhone 11 ailesinin pil ömrünü her zamankinden da üst seviyeye çıkarıyor. iPhone cihazlarda kullanılmak üzere özel olarak geliştirilen bu AirPods odaklı cihazın pazarda beklenen kadar yer edemeyeceği düşünülüyor. Yani satış rakamlarının oldukça düşük olacağı hakkında çeşitli düşünceler mevcuttur. 





PAYLAŞ