iPhone TV'ye Nasıl Bağlanır? - Haberler - indir.com

iPhone TV'ye Nasıl Bağlanır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-29 15:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Telefon ekranları ne kadar büyük olsa da televizyonda olduğu gibi bir deneyim sunulamıyor. Bu nedenle de telefonların bilgisayar ya da televizyonlara bağlanarak büyük ekranda izlenmesi ihtiyaca cevap verebilir. Peki, iPhone TV’ye nasıl bağlanır?

iPhone televizyona nasıl bağlanır?

iPhone modellerini televizyona bağlamak için kablolu ve kablosuz olarak iki farklı seçenek bulunuyor. Kişilerin mevcut iPhone modeli ve televizyonlarına göre uygun yöntemden birisini tercih etmesi yeterli.

Bir küvet bozuk para ile iPhone XS satın aldıBir küvet bozuk para ile iPhone XS satın aldı

iPhone'u kabloyla televizyona bağlama

HDMI kablosu ile iPhone televizyon arasında kolay bir şekilde bağlantı sağlanabilir. Bu yöntem en kısa ve en hızlı bir çözüm olarak öne çıkarken bu işlemler için küçük bir çeviri aparata da ihtiyaç var. iPhone modellerinin Lightning konnektörü ile HDMI arasındaki bağlantıyı sağlayacak aparatın alınması ile televizyon bağlantısı kolay bir şekilde sağlanabilir. Bu ürünü internet üzerinden satın almak için  “Lightning Dijital AV Adaptörü” olarak arama yapabilirsiniz.

iPhone'u kablosuz televizyona bağlama

Kablo ve ek aparat gibi ihtiyaçlarla uğraşmak istemeyenler ise kablosuz seçeneği değerlendirebilir. Bu durumda ise AirPlay ve Apple TV satın alınması gerekiyor. Fakat bu durum yüksek ücretlerin karşılanmasını gerektirebilir.

IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Video Oynatıcılar

iPhone'u akıllı televizyonlara bağlama

Akıllı televizyonlarla telefonlar arasında bağlantı kurmak çok daha kolay. Eğer evinizde akıllı bir televizyonunuz varsa, medya aktarımını yapan DLNA gibi uygulamaları kullanarak televizyon ile telefon arasında bağlantı kurabilirsiniz. App Store’de bulunan uygulamayı ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.


iPhone Ekran Kilidi Şifresini (Passcode) Kaldırmanın 3 YoluiPhone Ekran Kilidi Şifresini (Passcode) Kaldırmanın 3 Yolu
Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!
iPhone Cihazları İçin Kar Marjı Ciddi DüşüşteiPhone Cihazları İçin Kar Marjı Ciddi Düşüşte

PAYLAŞ