iPhone Telefonda Konferans Görüşme Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

iPhone Telefonda Konferans Görüşme Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-19 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bu içeriğimizde sizlere akıllı telefonlarınızın normal arama bölümlerinden nasıl konferans aramaları gerçekleştirebileceğinizden bahsedeceğiz. iOS işletim sistemine sahip iPhone modellerinde maksimum olarak beş kişiye kadar konferans görüşmeleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Konferans görüşme rakamları ise genellikle kullanılan GSM operatörlerine göre değişkenlik göstermektedir. Diğer yandan sizlerin bağladığı beş kişide her biri ayrı olarak beş kişiyi daha konferansa katabilmektedir. Ancak iPhone modelleri aynı anda beş kişilik konferans görüşmelerine destek vermektedir.

iPhone Konferans Görüşmesi Yapma

  • iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 ve iPhone X modelleri ile konferans görüşmesi yapmak için aşağıdaki adımları gerçekleştirmelisiniz.
  • İlk olarak sizinle beraber üç farklı kişinin konuşacağı bir konferans oluşturmanız gerekli diyelim.
  • İlk aramayı gerçekleştirdikten sonra ekranda yer alan Arama Ekle yazısına basın.
  • Daha sonra konferansınıza ekleyeceğiniz üçüncü kişinin numarasına ulaşmak için rehber ekranını yada telefon numarasını direk yazarak konferansa eklemek için o kişiyi arama tuşuna basın.
  • Arama yapılırken konferansta bekleyen ilk kişi beklemede olacaktır ve herkesin birbirini duyması için arama ekranında konferans simgesine basarak üç kişilik konferans görüşmesini devreye dokabilirsiniz.
  • Üç kişi haricinde yine konferansa başkalarını eklemek için aynı adımları tekrarlamanız yeterli olacaktır.
  • Ayrıca konferans esnasında ekranda yer alan Değiştir simgesine basarak diğer kişi konferanstaki konuşmaları duymayacaktır ve aramayı tekrardan tek kişiye düşürmüş olacaksınız.




PAYLAŞ