iPhone SE Plus için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

iPhone SE Plus için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-20 16:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasında hareketli günler geçmeye devam ediyor. Pazarda daha önceki doğru iddiaları ile dikkat çeken Jon Prosser, şimdi ise yapmış olduğu paylaşım ile iPhone SE Plus adlı bir akıllı telefondan söz ediyor. Jon, söz konusu bu telefonun yakın zamanda daha fazla detaylarını duyacağımızı belirtiyor. Cupertinolu teknoloji devi Apple, geçtiğimiz günlerde bir sürpriz yaparak yeni uygun fiyatlı akıllı telefonu olan 2020 model iPhone SE cihazını tanıtmıştı. Şirketin pazarda yer alan diğer iPhone modellerine göre nitekim daha uygun fiyata sahip olan bu model ufak boyutu ve iPhone 8 kasası ile kompakt bir yapı sunmayı başarıyor. Bu yeni tanıtılan telefonu öyle ilgi gördü ki telefonların gönderimini  13 Mayıs’a ertelemek durumunda kaldı.

Apple, yıllardır akıllı telefon tanıtımı noktasında her yıl belli bir düzen izliyor. Ancak iddailara göre Apple’ın bu düzeni bozacağı ve iPhone SE’nin haricinde bu yıl bitmeden bir yeni akıllı telefon modelinin daha tanıtımını yapabileceği iddia ediliyor.

LİDAR kameralı iPhone 12 geliyorLİDAR kameralı iPhone 12 geliyor

iPhone SE Plus yıl bitmeden gelebilir

Teknoloji dünyasının bilinen analistlerinden olan Jon Prosser, bugüne kadar yaptığı bazı iddialarda doğru paylaşımlar yaptı. Şimdi ise yeni iPhone SE modelinin çıkacağına dair paylaşımda bulundu. Twitter’da yaptığı paylaşımda Yakında sizin için bazı iPhone SE Plus haberleri olacak.” Şeklinde bir açıklama yaptı ancak detay vermedi. Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıtmış olduğu iPhone SE ise tasarım noktasında dahil olmak üzere iPhone 8 ile bir hayli benzeriliyor. Eğer yeni iPhone SE Plus modeli gelirse bunun ise Plus modellerde olduğu gibi iPhone 8 kasası benzerinde olmak üzere çift kameraya sahip olacak.

Bununla beraber her Plus cihazında olduğu gibi iPhone SE Plus modelinin de ekranının muhtemel olarak 5.5 inç seviyelerinde olması bekleniyor.


iPhone 12 tasarımı değişiyoriPhone 12 tasarımı değişiyor
Resmi olarak tanıtılan iPhone SE 2020 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan iPhone SE 2020 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ