iPhone SE 2’nin ismi değişecek mi? - Haberler - indir.com

iPhone SE 2’nin ismi değişecek mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 22:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon devi Apple’ın önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde yeni iPhone SE 2 cihazını tanıtması bekleniyor. Şirketi uzun bir süredir uygun fiyatlı bir iPhone modeli ile kullanıcı karşısına çıkması bekleniyordu. Bu söz konusu modelin yüksek bir ihtimalle ise iPhone SE 2 olarak lanse edilmesi düşünülüyordu. Ancak ortaya çıkan bazı yeni iddialara göre yeni uygun fiyatlı iPhone modeli bambaşka bir isimle karşımıza gelebilir. Apple şirketi bildiğiniz üzere iPhone 8 serisinden sonra 9 ismini atlayarak direkt bir şekilde X serisine başlamıştı. Roma rakamı ile 10 anlamına gelen X sonrasında ise XS ailesi ve son olarak ise iPhone 11 serisini gördük.

iPhone SE 2 Farklı İsimle Gelebilir

Apple’da iPhone SE 2 heyecanıApple’da iPhone SE 2 heyecanı

Yeni iddialara göre ise es geçilen 9 ismini yeni iPhone SE 2 yerine adlandırılarak görebiliriz. Mart 2016 yılında satışa sunulan iPhone SE modeli daha çok küçük ekranlı telefon isteyip, iyi performans isteyen kullanıcıların isteklerini karşılıyordu. Aradan yıllar geçtikten sonra ise Apple bu cihazını yenileme kararı aldı. Kasa itibariyle iPhone 8 modeline benzeyecek olan bu yeni modeli iddialar doğrultusunda iPhone 9 olarak adlandırılması bekleniyor.

Macotakara kaynağına göre Apple’ın yeni nesil uygun fiyatlı iPhone SE modeli iPhone 9 olarak adlandırılacak. iPhone SE’nin yeni nesil uygun fiyatlı modelinden oldukça umutlu olan şirket bu noktada iyi bir satış başarısı bekliyor. Apple analisti Ming-Chi Kou’ya göre ise Apple, ilk etapta 30 – 40 milyon satış rakamı öngörüyor.  


iPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylariPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylar
iPhone SE 2 ne zaman satışa sunulacak?iPhone SE 2 ne zaman satışa sunulacak?

PAYLAŞ