iPhone SE 2'nin ekranı daha büyük olabilir - Haberler - indir.com

iPhone SE 2'nin ekranı daha büyük olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-15 20:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’dan uzun bir süredir iPhone SE 2 modeli gelmesi bekleniyor. Bu cihazın diğer yandan iPhone 9 olarak da adlandırılması beklenirken, Japonya’dan gelen yeni raporlara göre donanım tarafında iPhone 8’i temel alacak olan bu modelin ekran boyutu daha büyük olacak. Apple’ın 2020 amiral gemisi olacak olan iPhone 12 serisinin iddialı özelliklere sahip olması bekleniyor. Fiyat noktası her zaman olduğu gibi üst seviye olacakken, şirketten bu yıl ilk defa uygun fiyatlı model görebiliriz. Bir dönemin popüler cihazı iPhone SE sonrasında gelecek olan yeni iPhone SE 2’ye yönelik söylentiler sıklaşmaya devam ediyor. MacOtakara kaynaklı siteye göre iPhone 9 olarak gelecek olan bu modelin ekran tarafında iPhone 8’den büyük olması bekleniyor.

Yeni iPhone SE 2 Detayları

iPhone SE 2 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!iPhone SE 2 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!

Bu yeni modelin iPhone 8’in güncellenmiş sürümü olarak piyasada olması bekleniyor. Kaynaklara göre CES 2020 fuarına katılan tedarikçilerin belirttiğine göre iPhone SE 2’nin ekranı iPhone 8’e göre daha büyük olacak. Bu noktada ekrana yer açmak için Touch ID ve fiziksel düğmenin kaldırılması bekleniyor. Raporlara göre Apple, iPhone SE 2 modelini iPhone 8 gövdesine yerleştirecek ve A13 Bionic işlemci seti ile beraber Face ID teknolojisine de göreceğiz. Parmak izi tarayıcısının kaldırılması ile beraber modelin 5.4 inç seviyelerine kadar büyümesi bekleniyor.

iPhone 8’de 4.7 inç ekran olduğunu hatırlatalım. Apple cephesinden henüz yeni iPhone SE 2 hakkında bir açıklama yapılmazken, modelin 399 dolar seviyelerine satışa sunulması iddia ediliyor.  


iPhone bataryalı kılıfları için ücretsiz değişim programı başlattıiPhone bataryalı kılıfları için ücretsiz değişim programı başlattı
Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 12 ne gibi özelliklere destek verecek?Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 12 ne gibi özelliklere destek verecek?

PAYLAŞ