iPhone SE 2 ne zaman satışa sunulacak? - Haberler - indir.com

iPhone SE 2 ne zaman satışa sunulacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-29 20:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın uzun bir süredir yeni bir iPhone SE 2 modeli satışa sunması bekleniyor. Şirketin bu yönlü hazırlığı olduğu bilinirken, şimdi ise konu hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamalarda iPhone SE 2 modelinin 2020’nin ilk çeyreğinde resmi olarak geleceği iddia edilmişti. Kuo tarafından şimdi ise çıkış tarihine yönelik daha net bilgiler verildi. Buna göre iPhone SE 2 modelinin Ocak ayında seri üretime başlanacağı ve mart ayı sonunda ise resmi olarak satışta olacağı iddia edildi. Bu modelin tanıtımını ise 2020’nin başında yapılacak olan bir etkinlikle görmemiz bekleniyor. Ancak küçük ve güçlü bir amiral gemisi isteyen iPhone kullanıcılarının tercih edeceği bir modele benziyor.

iPhone SE 2 Yakında Geliyor

iPhone'u dokunmadan kontrol edecek bir akıllı yüzük üzerinde çalışılıyoriPhone'u dokunmadan kontrol edecek bir akıllı yüzük üzerinde çalışılıyor

iPhone 11’den daha uygun fiyatlı olacak olan iPhone SE 2 modeli bu noktada tasarımsal olarak iPhone 8 gibi görünecek. Standart Touch ID’nin yer alacağı belirtilen bu modelde ekrandan parmak izi okuyucusu veya Face ID gibi teknolojiler bulunmayacak. Cihazın henüz belli olmayan ancak beklenen teknik detaylarına gelecek olursak modelde iPhone 11’e güç veren A13 Bionic işlemcisinin yer alması bekleniyor. 3 GB RAM’e sahip olacak olan bu modelde 4.7 inçlik LCD bir ekran görüyoruz. 399 dolardan satışta olması beklenen bu modelin Apple’ın en uygun fiyatlı iPhone’u olması düşünülüyor.

Özellikle cihazda 3D Touch olmayacağı için daha maliyetli bir model olacak. Kırmızı, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri ile çıkış yapması beklenen modelin 64 ve 128 GB’lık depolama alanı seçenekleri olacak. Şuan için iPhone SE 2 hakkında bilinenler bunlar olurken, tıpkı iPhone XR gibi bu modelinde yüksek satış rakamlarına erişmesi bekleniyor.


İlgili uygulamalar
iPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylariPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylar
iPhone 11 suya dayanıklılığı ile şaşırttıiPhone 11 suya dayanıklılığı ile şaşırttı

PAYLAŞ