iPhone SE 2 iki farklı model ile geliyor - Haberler - indir.com

iPhone SE 2 iki farklı model ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-03 20:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Apple hakkında ortaya çıkan rapora göre şirket, 2020 içinde iki farklı SE 2 modelini piyasaya sürme planları kuruyor. Farklı boyutlar ile karşımıza çıkacak olan bu cihazların özellikleri önceden de ortaya çıkmıştı. A13 Binoic ile kullanıcılara sunulması beklenen iPhone SE 2 ve iPhone SE 2 Plus farklı ekran boyutları ile tüketiciye sunulacak. Apple, 2020 yılında birden fazla ürün tanıtımı yaparak kullanıcıların dikkatini çekecek gibi gözüküyor. 

İki farklı iPhone SE 2 tüketiciye sunulacak

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın 2020 yılında gerçekleştirmeyi planladığı planlar adeta gündemden düşmüyor. 5 farklı akıllı cep telefonu modelini 2020 yılı içerisinde tüketiciye sunacağı sızdırılan şirketin, şimdi de SE 2 planı ortaya çıktı. Daha önce tek seçenek olarak karşımıza çıkacağı düşünülen SE 2 modelinin , farklı ekran boyutları ile beraber iki arklı versiyonu ile beraber raflarda yerini alması bekleniyor. 

Yeni iPhone SE’nin özellikleri sızdırıldı. iPhone SE ne zaman çıkacak?Yeni iPhone SE’nin özellikleri sızdırıldı. iPhone SE ne zaman çıkacak?

Konu ile ilgili daha öncede ortaya çıkan 4 OLED ekranlı ve 1 LCD ekranlı cihazın satışa sunulacağına dair bilgiler ile beraber SE 2 ve SE 2 Plus adlı cihazların LCD ekran ile beraber geleceği düşünülüyor. Bu sayede bir değil iki farklı LCD ekranlı SE'nin gelmesi bekleniyor. Benzer özellikleri ile iPhone 8'i anımsatan iki farklı seçeneğe baktığımızda, karşımıza LCD ekrandaki boyut çıkıyor. iPhone SE 2 4.7 inç ekran özelliği ile karşımıza çıkarken, iPhone SE 2 Plus, 5.4 inç ya da 6.1 inç ekran özelliğine sahip olacak diye düşünülüyor.

Cihazın Plus versiyonu için Touch ID özelliğinin olması bekleniyor. Sızdırdığı bilgilerin doğruluğu ile adından söz ettirmeyi başaran Ming-Chi Kuo tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre söz konusu bu akıllı cihazlar 3 GB RAM özelliğine sahip olarak karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda tek lensli arka kamera özelliğine sahip olan telefonda 5G desteği yer almayacak. Her iki akıllı cep telefonunda 2020 yılı içerisinde duyurulması bekleniyor. Fakat SE 2 Plus'un tanıtım tarihi 2021 yılına sarkabilir gibi bir söylenti de söz konusu. Apple için 2020 yılı oldukça hareketli geçecek gibi gözüküyor. Birbirinden farklı yeni iPhone modellerini sunmaya adım adım yaklaşan teknoloji devi yıl içerisinde birden fazla tanıtım gerçekleştirecek. 

 

 


Apple’da iPhone SE 2 heyecanıApple’da iPhone SE 2 heyecanı
iPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylariPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylar
iPhone SE 2 ne zaman satışa sunulacak?iPhone SE 2 ne zaman satışa sunulacak?

PAYLAŞ