iPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylar - Haberler - indir.com

iPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-22 20:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın uzun bir süredir iPhone SE 2 modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Henüz satışa sunulmayan bu modelin şirket tarafından geliştirildiği ve satışa sunmaya hazırlandığı bekleniyor. Şimdi ise iPhone SE 2 modeli hakkında yeni ve ciddi bilgiler ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta ünlü analist Ming-Chi Kuo, bazı açıklamalar yaparken iPhone SE 2 modelinin 2020’nin ilk çeyreğinde resmi olarak geleceğini ifade etmişti. Kuo bir süre sonra ise bu açıklama üzerine yeni bilgiler paylaştı. Buna göre modeli seri üretiminin 2020 başında büyük çaplı olarak başlayacağını ve büyük bir ihtimalle Şubat ayı gibi bu modelin geleceğini ifade etti.

iPhone SE 2 Çok Yakında Geliyor

iPhone 11 ailesi ve Apple Watch Series 5 Türkiye fiyatları belli olduiPhone 11 ailesi ve Apple Watch Series 5 Türkiye fiyatları belli oldu

Bu noktada iPhone SE 2 modelinde başlıca olarak gelişmiş bir anten tasarımı olması bekleniyor. Ayrıca gelişmiş bir kablosuz bağlantı teknolojisine de sahip olacak bu modeli LCP yani sıvı kristal polimer anten tasarımına sahip olması bekleniyor. Bu anten ile ise Apple’a Career Technologies ve Murata Manufacturing tarafından sağlanacağı analist tarafından belirtiliyor.

Cihazın henüz belli olmayan detaylarına bakacak olursak modelin büyük bir ihtimalle tasarım tarafından iPhone 8 cihazına benzemesi bekleniyor. iPhone 11 serisinde yer alan A13 Bionic işlemcisi ile yüksek bir performansa sahip olacak olan bu modelde 3 GB RAM görebiliriz. Boyut detaylarında ise iPhone 8’de olduğu gibi 4.7 inçlik LCD panelli bir cihaz göreceğiz. 399 dolarlık satış fiyatına sahip olması beklenen bu modelin 3D Touch barındırmadan en uygun fiyatlı iPhone modeli olması bekleniyor. Diğer yandan gümüş, kırmızı ve uzay grisi olarak üç farklı renk seçeneğine sahip olması beklenen bu modelin 64 ve 128 GB dahili depolama alanları ile raflardaki yerini alması bekleniyor.


Apple, iPhone 12 serisinde 4 farklı model mi çıkartacak?Apple, iPhone 12 serisinde 4 farklı model mi çıkartacak?
iPhone'u dokunmadan kontrol edecek bir akıllı yüzük üzerinde çalışılıyoriPhone'u dokunmadan kontrol edecek bir akıllı yüzük üzerinde çalışılıyor

PAYLAŞ