iPhone Pil Ömrü Nasıl Öğrenilir? - Haberler - indir.com

iPhone Pil Ömrü Nasıl Öğrenilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-10 15:15:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Teknoloji

Tüm şarj edilebilir pillerin ömrü, belirli sayıda şarj döngüsüyle sınırlıdır. Dolayısıyla bu durum pillerin zaman içinde öleceğinin göstergesidir. Eğer ki iPhone'unuzu daha kısa aralıklarla şarj etmeye başladıysanız, yeni bir pil edinmenizin zamanı gelmiş olabilir.

Ancak, iPhone'unuzu kısa aralıklarla şarj ediyor olmanız doğrudan pilinizin öldüğü anlamına gelmiyor da olabilir. Tam da bu noktada gerçek teşhis için bir uzmana veya Apple servislerine gitmeniz gerekmiyor. Bu nokta yardımınıza Battery Life uygulaması yetişiyor.

iPhone Batarya Ömrünü Öğrenme

Battery Life ile iPhone pilinin kullanılabilir pil yüzdesini ya da mAh cinsinden pilinizin ne kadar sağlıklı olduğunu görebilirsiniz.

Uygulamanın 'Wear Level' özelliği ile iPhone pil ömrü hakkında tam bilgi edinilebiliyor. Runtime özelliği ile mevcut pil durumuna göre ne kadar 3G konuşma yapabileceğinizi, 3G veya LTE ile ne kadar webde gezinme yapabileceğinizi tüm ayrıtılarıyla görebiliyorsunuz.

Raw Data ekranı üzerinden mAh cinsinden mevcut şarj seviyesinizi ve pil kapasitesinizin durumunu da tam anlamı ile görebilmeniz mümkün.

Uygulama, tam anlamı ile bize iPhone'un pili ile ilgili bilgileri anlayacağımız dilden sunuyor diyebiliriz.

Battery Life, örneğin videoda da izleyebileceğiniz gibi 2750 mAh pil gücüne sahip iPhone 6s Plus'ın, uzun kullanımdan sonra anlık pil kondisyonunu bizlere gösteriyor. O an şarj durumu, pil sıcaklığı ve şarj edilen kaynaktan gelen amper değerlerini uygulamayla kolayca görebilirsiniz.

Sistem özelliklerini ve diğer detayları görüntüleyin!

İşlemci kullanımı, RAM kullanımı ve depolama kapasitesiyle ilgili pek çok bilginin yer aldığı Battery Life uygulamasını, aşağıdaki linkten görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca detaylıca kullandığımız ve anlattığımız videoda, uygulamanın neler yaptığını izleyebilirsiniz.

Keyifli seyirler...





PAYLAŞ