iPhone Pil Değiştirme İndiriminden Nasıl Faydalanılır? - Haberler - indir.com

iPhone Pil Değiştirme İndiriminden Nasıl Faydalanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-08 19:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Bildiğiniz üzere Apple, iPhone cihazlarda batarya tasarrufu sağlamak adına cihazları yavaşlattığını özür dileyerek açıklamıştı. Bu durum sonrasında kullanıcılardan gelen yoğun eleştiriler sonrasında yeni yıl ile beraber bir yıl boyunca iPhone bataryalarının indirimli olarak değiştirme seçeneğini sundu. Bizde sizlere bu içeriğinizde pilinizi indirim kapsamında değiştirmeniz için yapmanız gerekenlere bakacağız. Faydalanacağınız bu işlem sonrasında bataryanız değiştirildiğinde, işlemci frekansınız eski seviyesine ulaşacak ve iPhone cihazınızın performansı artmış olacak.

iPhone cihazınızın indirimli değişim kapsamında bataryasını değiştirme kararı aldıysanız ve Apple'a cihazı kendiniz vermek istiyorsanız ilk önce buraya tıklayarak Apple Genius Bar üzerinden randevu alabilirsiniz. İsterseniz ise bu bağlantı üzerinden Genius Bar ile sesli bir görüşmede gerçekleştirebilirsiniz. Ancak ülkemizde 2 adet Apple Store yer alıyor ve tek bir şehirde bulunduğundan ötürü herkes tarafından bu mekanlara ulaşmak oldukça zor olacaktır. Bu yüzden farklı bir noktadan iPhone'unuzu sizlerde gönderebilirsiniz.

iPhone Batarya

Yukarıdaki bağlantı üzerinden cihaz onarımı bölümünden gönderme seçeneği ile bu onarıma başlatabilir ve bu onarım işleminin 5 iş günü süreceğini hatırlatalım. iPhone cihazınız onarımdan çıktıktan sonra yeni bir pile kavuşacaksınız ve iPhone cihazınız artık eskisi performans ve gücüne ulaşacaktır. Bataryanın tekrar ömrünü kaybetme sürecine kadar cihazınız yüksek frekans değerlerinde iyi bir performans sunmaya devam edecektir.





PAYLAŞ