iPhone pil değişim programı Apple'ı zorluyor - Haberler - indir.com

iPhone pil değişim programı Apple'ı zorluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 14:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından 2018’in son günü ile birlikte başlatılan kampanya, markanın zorlu bir sürece girmesine neden oldu. İşte konuyla ilgili detaylar.

Apple tarafından yapılan son açıklamada 31 Aralık 2018 itibarıyla kampanya başlatıldığı belirtilmişti. Uygun fiyatlı iPhone pil değişimi ile aktarılan kampanya sonrasında firma gelir beklentisini dahi güncellemek zorunda kaldı. Üstelik yeni güncellenen değişim ile birlikte aradaki fark 9 milyar dolar seviyesinde. 

iPhone alabilmek için böbreğini satan genç, şimdi diyalize bağlı yaşıyoriPhone alabilmek için böbreğini satan genç, şimdi diyalize bağlı yaşıyor

iPhone Pil Değiştirme İndiriminden Nasıl Faydalanılır?

Pil değişim kampanyası tutmadı

Tim Cook tarafından yapılan açıklamalarda satışın beklentilerin altında kalmasının önündeki en büyük sebeplerden birisi pil değişimi kampanyasının kullanıcılar nezdinde ilgi görmemesi. Pil performanslarının cihazın kullanılabilirliğini arttırmak adına düşürülmüş olması ve bu durumun net bir şekilde ortaya çıkması üstelik Apple adına güven problemi de yaratmış durumda. Bu durum sonrasında kampanyalar başlatılsa da mevcut durumun kurtarılabilmesi adına bu yeterli olmadı.

Eski telefonlara sadık kalındı

Mevcut tablo ve olumsuzluklar nedeniyle kullanıcılar eski telefonlarına sadık kalmayı tercih etti. Bu nedenle de yeni modellere gösterilen ilgi oldukça az oldu. Üstelik Türkiye gibi ülkelerdeki yüksek fiyatlar da satışların az kalmasındaki bir diğer etken. Apple adına zorlu geçen bir yıl olacağı gibi 2019’da çıkacak yeni modeller ile birlikte bu alanda nasıl bir fark yaratılacağı ve mevcut durumun nasıl telafi edileceği merak edilirken, bu süreç markanın geleceğine de doğrudan etki yapabilecek seviyede. 

iPhone Pil Değişikliği Yapacaklar Elini Çabuk Tutsun

 


iPhone XS Max alev alev yandıiPhone XS Max alev alev yandı
iPhone Healt uygulaması sayesinde çözülen cinayetiPhone Healt uygulaması sayesinde çözülen cinayet

iPhone X Studio in your pocket Apple


PAYLAŞ