iPhone Pil Değişikliği Yapacaklar Elini Çabuk Tutsun - Haberler - indir.com

iPhone Pil Değişikliği Yapacaklar Elini Çabuk Tutsun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-03 10:37:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

iPhone SE ve iPhone 6'dan iPhone X'e kadar olan modeller arasında bir model kullanan okurumuzsanız ve pil değişikliği yapmayı düşünüyorsanız acele edin. Çünkü yılbaşından sonra pil değişim ücretleri tam 2 kat artıyor.

Kısa bir dönem için Apple cihazlarda yaşanan yavaşlamadan dolayı pil değişimlerini indirimli bir şekilde yapan Apple, Aralık ayına girmemiz ile beraber bu ayın sonunda bu indirimi bitirecek ve pil değişim fiyatları 2 katına çıkacak. 2019 Ocak ayından itibaren Apple modelleri arasında yer alan iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modeller için pil değişim fiyatı 319 Türk Lirası olacak. Şu anda bu modellerin pil değişim fiyatları 199 Türk Lira'sı. Kısaca bu fiyat yılbaşından itibaren 2 kat artmış olacak. iPhone X'in pil değişim fiyatı diğerlerinden biraz daha farklı olacak. Yılbaşından itibaren 449 Türk Lirası olacak olan iPhone X, fiyatı gibi pil değişimi de diğer telefonlara nazaran biraz daha pahalı. 

iPhone Pil Ömrü Sorunları Nasıl Çözülür?iPhone Pil Ömrü Sorunları Nasıl Çözülür?

Phone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'in pil değişimi 449 Türk Lirası

Kısa bir süre önce Türkiye piyasasında yerini alan iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR ise sizlerinde tahmin edeceğe üzere indirime dahil değil. Şayet bu cihazlara sahip okurumuz iseniz zaten o telefonların garantisi hala geçerlidir. Ancak garanti kapsamı dışında pil değişikliği olacak ise 449 Türk Lirası ödeme yapmanız gerekecek.


Apple'dan Katlanabilir iPhone PatentiApple'dan Katlanabilir iPhone Patenti
iPhone Pil Ömrü Nasıl Öğrenilir?iPhone Pil Ömrü Nasıl Öğrenilir?
iPhone Pil Kapasitesi Nasıl Kontrol Edilir?iPhone Pil Kapasitesi Nasıl Kontrol Edilir?

PAYLAŞ