iPhone özel titreşim nasıl oluşturulur ? - Haberler - indir.com

iPhone özel titreşim nasıl oluşturulur ?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-13 12:03:02
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

iPhone için özel titreşim modellemeleri oluşturabilir , titreşimleri kendinize göre özelleştirebilirsiniz.

Akıllı telefonların yaygınlaşması ile birlikte bir çok çoklu fonksiyona sahip olduk. Akıllı telefonlarımızla artık bir çok cihazda yapabileceğimiz işlemleri tek bir cihazla gerçekleştirebiliyoruz. Bu işlemleri yaparken tek bir cihaz kullanıyoruz ve çoklu cihaz taşımaktan kurtuluyoruz. Bu yönü ile oldukça sevilen akıllı telefonların en çok sevilen yanlarından bir tanesi de cihazları kişisel zevklerimize göre özelleştirebilmemiz. Bu cihazları kendimize göre özelleştirebildiğimiz için daha benimsiyor ve cihazlarla adeta bir bağ kuruyoruz. Bu bağlamda akıllı telefonlarda telefon aramaları , yazı klavyeleri , özel zil sesleri ve özel alarm ses seçeneklerini kendimize göre özelleştirebilmemiz mümkün oluyor. Bunun yanında bir çok kişinin bilmediği bir özellik daha mevcut. Titreşim modunu özelleştirme.

Apple cihazlarda cihazda var olan titreşim seçeneklerini kullanmak ve kendinize özgü titreşim seçeneklerini geliştirebilmeniz mümkün. Kendi özgünlüğünüzü kullanarak özel basit dokunmalar gerçekleştirerek kendinize ait özel titreşim modellemelerini oluşturabilirsiniz.

Özel titreşim modellemeleri nasıl oluşturulur ?

  • Özel titreşim modellerini oluşturabilmeniz için öncelikle ayarlar menüsüne giriş yapın.

  • Ardından Ses ve Dokunuş seçeneğine dokunun.

  • Bu işlemin ardından Ses ve Titreşim bölümündeki kısımda yer alan seçeneklerden hangi bölüm için titreşim modellemesi oluşturacağınızı seçin. Örn : Zil sesi.

  • Daha sonra seçeneğin seçilmesinin ardından gelen ekranın üst kısmındaki "Titreşim" seçeneğine dokunun.

  • Son olarak ise yer alan özel kısımdan " Yeni Titreşim Oluştur" seçeneğine girin.

 

Bu adımları takip etmenizin ardından karşınıza çıkan pencerede uzun ya da kısa dokunuşlar yaparak kendinize ait titreşim modellemelerini oluşturabilirsiniz. Titreşim modellemenizi oluşturmanızın ardından dinleyip son kararı verebilmek için "Oynat" seçeneğine dokunun. Eğer oluşturduğunuz titreşim modellemesine karar verdiyseniz " Kaydet" seçeneğine dokunun. Anlattığımız adımları gerçekleştirerek birçok bölümde titreşim modeli ayarlayabilmeniz mümkün.





PAYLAŞ