iPhone modellerinde Google Fi'yi kullanmadan önce bilmeniz gerekenler - Haberler - indir.com

iPhone modellerinde Google Fi'yi kullanmadan önce bilmeniz gerekenler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-30 13:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Google firmasının sim kart desteğine sahip operatör sistemi, yani eski adıyla Project Fi, yeni adıyla Google Fi artık iPhone modellerinde de kullanılabilir hale geldi. iPhone'larda Google Fi'yi kullanmadan önce bazı bilmeniz gereken bilgiler var. İşte iPhone modellerinde Google Fi'yi kullanmadan önce bilmeniz gerekenler

Türkçe Google Asistan'ın, kullanabileceğiniz en iyi 10 özelliği

Google Lens, bir milyar nesneyi tanımlayabiliyorGoogle Lens, bir milyar nesneyi tanımlayabiliyor

iPhone modellerinde Google Fi'yi kullanmadan önce bilmeniz gerekenler

Uzun zamandır sadece bazı Android telefonlarda kullanılan Google Fi, artık daha fazla Android cihazda kullanılabilir hale geldi. Ayrıca iPhone modellerinde de artık kullanılabilecek. Uzun süredir iPhone kullanıcılarının beklediği bu özellik sonunda gelse de bazı uyarılara göz atmakta fayda var. Bunlardan ilki; yeni iPhone cihazlarından birisine sahipseniz Google Fi özelliğini kullanabilirsiniz. Fakat iPhone 5,4 gibi eski cihazlarda telefonlarınız varsa bu uygulamayı kullanamayacaksınız.

İkinci olarak aldığınız cihazı eğer operatör taahhütlü aldıysanız Google Fi işe yaramaz. Cihazınız "unlocked" versiyon olup olmadığını da kontrol etmeniz gerekiyor. Eğer bunu bilmiyorsanız cihazı satın aldığınız satıcı ile konuşarak bu durumu öğrenebilirsiniz. Üçüncü olarak ise iPhone'unuz yukarıdaki şartları sağlaması gerekiyor. Eğer bu durumları sağlıyorsa Google Fi'yi kullanabileceksiniz. Ayrıca Google Fi'de 7/24 destek sistemi, sınırsız arama, sınırsız mesajlaşma ve yüksek hızlı internet sunuyor. iPhone cihazlar içerisinde bulunan sesli mesaj desteği ise tam anlamıyla kullanılmayacak. Fakat temel görevi yerine getirebilecek. Google gelen bu mesajları dinleyip yazılı olarak sunacak. Kısaca sizlere Google Fi almadan önce hangi şartları yerine getirmeniz gerektiğini paylaştık.


2018 Google Arama Trendleri2018 Google Arama Trendleri
Google, Play Store'ye yeni güvenlik ayarı eklediGoogle, Play Store'ye yeni güvenlik ayarı ekledi
Google Fotoğraflar artık daha fazla kapasite sunacakGoogle Fotoğraflar artık daha fazla kapasite sunacak

PAYLAŞ