iPhone Kuyruğundakilere Huawei, Powerbank Dağıttı - Haberler - indir.com

iPhone Kuyruğundakilere Huawei, Powerbank Dağıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-21 16:16:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Büyük markaların zaman zaman karşılıklı olarak göndermeler yaptığına şahit oluyoruz. Şimdi ise bir yenisi Çinli telefon üreticisi Huawei’den gelmiş durumda. Singapur’da yer alan bir Apple Store önünde kullanıcılar iPhone kuyruğuna girdiği esnada Apple fanlarına Huawei tarafından powerbank dağıtıldı. Şirket tarafından dağıtılan Powerbank kutuları üzerinde ise “Buna ihtiyacın olacak” şeklinde bir yazı yer alarak Apple’a bir gönderme yapılmış oldu. Yılın artık ikinci çeyreğini geride bırakırken Apple’ı geçerek dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi Huawei olmuştu. Bildiğiniz üzere ülkemizde de Huawei en fazla tercih edilen akıllı telefon markalarından birisi olmayı başarmıştı.

Huawei ve Apple arasında bu sıkı rekabet devam ederken iPhone XR modellerinin tanıtım etkinliği kapsamında Çinli üretici bir tweet atmış ve Apple’a sataşmıştı. Şimdi ise yeni telefonlarda yer alan batarya kapasitelerine gönderme yaparak dalga geçildi.  Her yıl sunulan yeni iPhone modellerini satın almak için Apple hayranları Apple Store’lar önünde uzun bekleyişler sergiliyorlar. Bu kuyruklardan birinin adresi ise Singapur’da yer alan bir Apple Store önü oldu. Bu esnada bazı Huawei görevlileri kuyrukta yer alan Apple kullanıcılarına Huawei markalı powerbank modelleri dağıttılar.

Huawei Mate 20 Pro'da Kablosuz Şarj Özelliği OlacakHuawei Mate 20 Pro'da Kablosuz Şarj Özelliği Olacak

Dağıtılan PowerBank üzerlerinde “İşte bir Powerbank, buna ihtiyacın olacak” şeklinde bir yazı yer aldı. Huawei bu noktada Apple kullanıcıları sayesinde markaya bir gönderme yapmış oldu. Huawei’nin dağıtmış olduğu Powerbank modelleri ise 10.000 mAH’lik olup yaklaşık 60 dolar fiyat etiketine sahip durumda. Atışmalar ve rekaber bu şekilde sürerken 16 Ekim tarihinde resmi olarak Huawei’nin lansmanı gerçekleşecek. Lansman kapsamında Huawei Mate 20 Pro serisini göreceğiz. Çinli şirket Apple etkinliği sonrasında ’Bize yılın gerçek kahramanı olmamıza izin verdiğiniz için teşekkür ederiz. 16.10.2018’de Londra’da görüşmek üzere’’ şeklinde bir tweet atarak Apple’a yine bir gönderme yapmıştı.


Apple iPhone XS sahipleriyle buluşuyor!Apple iPhone XS sahipleriyle buluşuyor!

PAYLAŞ