iPhone Kulaklıklığı EarPods'un Düğümlenmek Dışında Yapabildiği 10 Şey - Haberler - indir.com

iPhone Kulaklıklığı EarPods'un Düğümlenmek Dışında Yapabildiği 10 Şey

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-02 06:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

iPhone kullanıcılarına cihazlarıyla beraber gönderilen şık tasarıma sahip EarPods'un, müzik dinlemek dışında da kullanıcılara tanıdığı kolaylıklar var. Kulaklık geliştirilirken, kulak yapısına uygun olarak geliştirildi. Hoparlörler, yüksek kalitede ses sağlamak için özel tasarlandı. Apple tarafından tasarlanan 3,5 mm Kulaklık Jaklı EarPods, tere ve suya karşı da dayanıklı. Sahip olduğu özellikler tüm Apple cihazlarında (iPod, iPhone ve iPad modelleri) uyumluluk gösteriyor. Kullanıcılarından da oldukça iyi yorumlar alan cihazın, bilinmeyen özellikleri de bulunuyor. EarPods, müzik dinlemek dışında da küçük işlerinizi görmenizde yardımcı oluyor. Böylece, telefonu cebinizden çıkarmaya ihtiyaç duymadan EarPods ile halledebiliyorsunuz. Bu özelliklerden 10 tanesi şu şekilde sıralanabilir;

1) EarPods kulaklığınızın ortasında yer alan düğmeye bastığınız takdirde, şarkıyı başlatabiliyor ya da durdurabiliyorsunuz. Bununla beraber gelen aramaları yanıtlamak için de, ortadaki düğmeye bir kere basmanız yeterli.

2) Kulaklığın ortasındaki tuşa iki kere kısa kısa basarsanız, bir sonraki şarkıya geçmiş olursunuz.

3) Ortadaki düğmeye, 3 kere kısa kısa basarsanız da, şarkının en başına dönebilirsiniz. Ya da yine aynı işlemle bir önceki şarkıya dönüş yapabilirsiniz.

4) Dinlediğiniz şarkıyı ileri sarmak için, ortadaki düğmeye çift basın. İkinci basışınızda, elinizi düğmeden çekmeyerek şarkıyı ileri sarabilirsiniz.

5) Geri sarmak istiyorsanız da, üç kere basıp, yine son başınızda elinizi çekmeyin.

 6) Telefonunuza cevaplamak istemediğiniz bir arama geldiği takdirde, orta tuşa basılı tutarak,  aramayı sesli asistana yönlendirebilirsiniz.

7) Siri'yi etkinleştirmek için, ortadaki düğmeye basılı tutabilirsiniz.

8) Ses açma kapama düğmelerinden birine basarak, fotoğraf çekme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

9) Telefonunuza birden fazla arama geldiyse, ortadaki düğmeye bir kez basıp yeni aramayı geçebilirsiniz ve diğer arama otomatik olarak beklemeye alınır.

10) İkinci aramayı cevaplamak istemiyorsanız da, yine ortadaki düğmeye 2 saniye basılı tutarak aramayı reddedebilirsiniz.





PAYLAŞ