iPhone Kamerasıyla Matematik Sorularını Çözüyor! - Haberler - indir.com

iPhone Kamerasıyla Matematik Sorularını Çözüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-28 09:10:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Matematik ödevi yapmak, matematik soruları çözmek gerçekten eğlenceli bir deneyimdir. Eğer bu eşsiz deneyimden hoşlanmayan insanlardan biri iseniz muhtemelen bunu hemen şimdi geçmek istiyorsunuzdur. Ama ne çare! Matematik hayatımızın ayrılmaz bir parçası konumunda malesef.

Tam da bu noktada, Socratic adındaki iPhone uygulaması sizin için çıkarılmış gibi duruyor. Çünkü, artık matematik sorularını çözmüyor, matematik sorularını çözdürüyorsunuz. Bu matematik soru çözdürme uygulaması size sadece matematik sorularının cevaplarını vermekle kalmıyor, aynı zamanda cevaba nasıl ulaşacağınızı da gösteriyor.

Socratic, sadece matematik sorularının cevabını vermekle kalmayan ender bir yardımcı uygulama konumunda. Aynı zamanda sizin doğru bir şekilde cevaba nasıl ulaşacağınıza rehberlik ediyor. Uygulamanın uzmanlığı sadece matematik üzerine değil. Örneğin, bilim hayranları uygulamayı kullanarak hemen her şeyle ilgili soruların cevabını bulabilirler.

iPhone'un Kamerasına Matematik Sorularınızı Çözdürün!

Socratic, basit bir Google araması yaparak size cevaplar sunmuyor. iPhone'unuzun kamerasını, çözemediğiniz matematik sorusunun üstüne getirmeniz ve fotoğrafını çekmenizden sonra sihir başlıyor. Eşsiz bir deneyimle sorunuzun cevabı, çözüm yolu ile birlikte kısa süre içerisinde önünüze getiriliyor.

Uygulama, tümüyle ücretsiz ve hemen şimdi App Store'dan indirilebilir.

Eğer sizde Socratic uygulamasını hemen kullanmak istiyorsanız şu işlemleri yapmalısınız.

iPhone'a uygulama indirmek için App Store butonuna tıklayın. Çıkan menünün alt satırında size uygulama seçiminde yardımcı olacak çeşitli özellikler yer alır. Eğer uygulamayı önceden beğendiyseniz ve adını da biliyorsanız hiç uğraşmadan Search bölümüne girin ve ismi tuşlayarak hemen indirmeye başlayın.

Ayrıca son günlerde çok beğenilen veya yeni App Store'a giren uygulamalar için Featured seçeneğini kullanın.

Socratic'e ait uygulama tanıtım videosunu aşağıdan görebilirsiniz.





PAYLAŞ