iPhone Kamerasıyla Bilgisayara Dropbox Kurabilirsiniz - Haberler - indir.com

iPhone Kamerasıyla Bilgisayara Dropbox Kurabilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler olarak kullanılan bulut tabanlı depolama servisi Dropbox, iOS cihazlara özel yayınlanan uygulamasını güncelledi. Gelen güncellemeyle birlikte favori sırası değiştirme ve kamerayla bilgisayara Dropbox kurma gibi özellikler sunuluyor.

Bugüne kadar Dropbox'ı bilgisayarına kurmayanlara 'kamerayı kullanarak bilgisayara Dropbox kurma' özelliğinin eklendiği uygulama, iPhone üzerinden 'bir bilgisayara bağla' tuşuna tıklayarak izlenecek olan yönergeler doğrultusunda, Dropbox'u kolay bir şekilde bilgisayara kurabiliyor.

iPhone Kamerasıyla Dropbox Kurma

Bunun için bilgisayarınızdan dropbox.com/connect sayfasına giderek, ekranda görünen QR Code'u iPhone ya da iPad kamerasına okutmanız ve uygulamanın kurulum ayarlarını bitirmesini beklemek yeterli oluyor.

Dropbox iOS uygulamasında, herhangi bir belgeyi kaydırarak internet bağlantısı olmasa bile görüntülenmesine ve favori olarak kayıt edilmesini sağladığı gibi Favoriler sekmesine eklediğiniz belgeleri isterseniz sürükle-bırak yöntemiyle taşıyarak değişiklik yapılmasını da sağlıyor.

Dropbox iPhone

Dropbox'un mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ