iPhone ile gece fotoğrafı nasıl çekilir? - Haberler - indir.com

iPhone ile gece fotoğrafı nasıl çekilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-30 09:31:05
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Son zamanlarda üretilen akıllı cep telefonlar tasarım olarak dikkatleri üzerine çektiği gibi aynı zamanda belirin olarak kamera özellikleri ile de kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Fakat kameralar ne kadar gelişirse gelişsin gece fotoğraf çekmek zorlayıcı olabiliyor. Bildiğiniz üzere iPhone 11, 11 Pro ve aynı zamanda 11 Pro Max adlı cihazlar ile beraber gece modu özelliğini gördük. Bundan daha önce Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarda karşımıza çıkan bu özellik ile beraber kullanıcılar ışığın yetersiz olduğu durumlarda daha aydınlık fotoğraf çekebiliyorlar. iPhone 11 adlı akıllı cep telefonu kullanıcılar için sunulan bu özellik maalesef ki daha önceki modelleri kullanan kullanıcılar için sunulmadı. 

Üretici şirket tarafından Apple'ın daha önce ürettiği akıllı cep telefonuna sahip kullanıcılar için bu özelliği güncellemesi beklenen durumlar arasında değilken Halcyon Products’ın NeuralCam uygulaması bu durumda devreye giriyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde geliştirilen ve indirilmeye sunulan NeuralCam, gece fotoğraf çekmek isteyen kullanıcılar için adeta özel üretilmiş bir kaftan gibi. iPhone 11 adlı akıllı cep telefonunda olduğu gibi kısa bir pozlama süresi vadeden uygulama bu şekilde kullanıcıların düşük ışıklı ortamlarda daha iyi daha net fotoğraflar çekmesini sağlıyor. 

Yapay zeka teknolojisi üzerine kurulan NeuralCam uygulaması ile parlak fotoğraflar çekmek de mümkündür. Uygulamanın en beğenilen özellikleri arasında yer alan bir diğer özellik ise cihazın ön kısmında bulunan kamera için de pozlama süresi sunuyor olmasıdır. Bu özellik ile beraber kullanıcılar olduğundan daha aydınlık selfieler çekebilirler. iPhone 6 ve daha yeni üretilen iPhone modelleri ile kullanılan bu uygulamanın gerçekten de başarılı bir şekilde hizmet verdiğini söylemek mümkündür. Eğer en yeni iPhone modellerinden birine sahip değilseniz ve gece fotoğraf çekmek konusunda başarılı olmak isterseniz sizde NeuralCam uygulamasına göz atmalısınız. Gece fotoğraf çekmek konusunda zayıf olan akıllı cep telefonlarınızı bu konu hakkında daha verimli kullanmak isterseniz sizde NeuralCam uygulamasını 39,99 TL ödeyerek akıllı cihazınıza indirebilir ve böylelikle uygulamanın sunduğu içeriklerden özgür bir şekilde faydalanabilirsiniz. Uygulamanın tripod modu sayesinde çok rahat bir şekilde uzun pozlamalar da yapabilir ve daha kaliteli fotoğraflar elde edebilirsiniz. Burada seçim elbette ki size kalmış gibi gözüküyor. 

 

 





PAYLAŞ