iPhone ile ekonomiyi takip edin - Haberler - indir.com

iPhone ile ekonomiyi takip edin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji
Serbest piyasayı takip etmek için kurulan piyasa.com iphone uygulamasını yayınladı. Daha önce android uygulaması bulunan siteden serbest piyasa ve güncel altın fiyatlarına, banka kurlarına, dolar, euro ve diğer döviz kurlarına, kredilere, akaryakıta, lpg ve hisse senedi fiyatlarına kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Bu uygulama ile piyasaları ve finans sektörünün nabzını daha iyi tutabileceksiniz.

Piyasa.com iPhone uygulamasında bulunan kur hesaplama aracı ile günlük döviz kurlarını hesaplayabilir, en güncel piyasa haberlerini tamamen ücretsiz bir şekilde okuyabilirsiniz. Bunun yanında bölge ve şehirlere göre Türkiye' de bulunan akaryakıt satış fiyatlarına, bankaların faiz oranları ve ödeme tablolarını içeren kredi paketlerine, tüm hisse senetleri ve hisse senetleri değerlerine, Varant ve Vob bilgilerine de yine bu uygulama sayesinde ulaşabilirsiniz.

Günümüzde BTC ve Dolar oldukça fazla yükseliş ve inişlerde, teknolojik ve diğer birkaç eşyaları almak isterseniz burada dalgalanmaları ve gündemi takip ederek satın alma tarihinizi daha mantıklı zamanlar için zamanlayın. Biliyorsunuz euro, dolar gibi para birimleri Türkiye'miz için oldukça önemli bir etken.





PAYLAŞ