iPhone ile çekilen fotoğraflardan konum bilgisi nasıl kaldırılır? - Haberler - indir.com

iPhone ile çekilen fotoğraflardan konum bilgisi nasıl kaldırılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-08 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Google Chrome ya da herhangi bir siteyi açtığınızda "Hay aksi bu web sayfasını görüntülerken bir hata oluştu" şeklinde bir uyarı mesajıyla karşılaşıyorsanız sorunun neden kaynakladığını öğrenmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. iPhone akıllı cep telefonlarında hay aksi sorunu Chrome'da görüldüğü gibi Windows 10'da da meydana gelebiliyor. Bu konu hakkında Google'ın kendi sitesi üzerinden belirttiği çözümler pek de yeterli olmuyor. Hay aksi mesajıyla karşımıza çıkan bu sorun iPhone telefonlarda da karşılaşıldı. Bu sorun uzun süredir karşılaşılan bir sorun değildi. Fakat Facebook'a girerken de aynı sorunla karşılaşıldı. 

Hay aksi sorunu

Chrome tarayıcısının verdiği bir hata mesajı olarak karşımıza çıkan Hay aksi sorunu zaman zaman kullanıcıların canını sıkıyor. Olağan durumlarda ortaya çıkar ve bazen çok sayıda kişide devam eder. Hay aksi sorunu karşısında meydana gelebilecek sorunlar nelerdir derseniz aşağıya göz atabilirsiniz. 

İnternet erişimlerinde sorunla karşılaşılabilir

Cihazın yazılımda sorun çıkması mümkün

Uygulamanın çok eski bir sürüme ait olması

Önbellekte aşırı dolumlar

Hard diskte yer sorunu

Virüs bulaşma durumu

Windows 10 işletim sisteminde meydana gelen Hay Aksi sorununun devam etmesi halinde sistemin geri döndürülmesiyle beraber bu sorun kesinlikle ortadan kalkar. Sürekli bu sorunu yaşamak istemiyorsanız sistem geri yükleme yaparak yaşadığınız sorunu sadece bir kaç adımla ortadan kaldırabilirsiniz. Yapılması son derece kolay olan ve kullanıcılar tarafından bir kaç adımla tamamlanabilecek olan sistem geri yükleme işleminin karşısında yaşadığınız hay aksi sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. 

 





PAYLAŞ