iPhone İcloud açamama durumu nasıl düzeltilir? - Haberler - indir.com

iPhone İcloud açamama durumu nasıl düzeltilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-25 20:50:40
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

iPhone kullanıcıları pek çok konudan memnun olsalar da android'deki gibi bir yedekleme sistemine sahip olmadıkları için bazen üzülebiliyorlar. Android bilindiği üzere hafıza kartı ile yedekleme imkanı sunarken, Apple ise Google Drive benzeri bir bulut sistemi sunuyor. İnternet üzerinde belirlenen alanda depolama yapmayı sağlayan iCloud Drive, resimleri, müzikler ve kullanıcının istediği her şeyi bünyesinde depoluyor. Google Drive'ın ücretsiz sunduğu depolama alanı 15 GB'ken, iCloud Drive'da ise bu alan 5 GB. Bu depolama alanının üzerine çıkıldığında daha fazla yer için satın alma yapılması gererkiyor.

Bazen ise iCloud'da resimler görünmeyebiliyor. Bunu için yapılması gereken bazı şeyler var öncelikle;

Adım 1. iPhone veya iPad'de iCloud Fotoğraf Kitaplığı'nı etkinleştirildiğinden emin olunmalı: Ayarlar> Hesabınız> iCloud> Fotoğraflar> iCloud Fotoğraf Kitaplığı'nı açmak gerekiyor.

Adım 2. Bilgisayardan, icloud.com adresine girilmeli.

Adım 3. iCloud hesabınızla giriş yapılması gerekiyor.

Adım 4. Fotoğraflar seçildikten sonra iCloud'a yüklenen resimleri görülecektir.

Bir diğer seçenek ile fotoğrafların kurtarılması için şunların yapılması gerekiyor.

IOS kullanıcıları için bir akıllı iPhone yedekleme çıkarıcı ve veri kurtarma olan PhoneRescue For İOS ile dosyaları ICloud yedeklemesinde görüntüleyebilerek ve fotoğrafları, mesajları, kişileri, notları, arama geçmişini ve daha fazlasını görüntüleyebiliniyor. Bunları dahil olmak üzere, bunları bilgisayara / cihazınıza indirmeye izin veriyor. Bu uygulamayı kullanabilmek için adımları izlenilmesi gerekiyor.

Adım 1. iCloud'dan Kurtar'ı seçilmeli ve ok düğmesine tıklanılmalı. Fotoğrafları indirmek isteniyorsa iPhone'u takılmalı.

Adım 3. Bir yedekleme seçilmeli ve sağdaki İndir düğmesine tıklanılmalı, ardından iCloud yedeklemesinden Kısmi İndirme yapmak istediğiniz veri tiplerini işaretlenmesini isteyecektir, Fotoğraflar'ı işaretleyin ve Tamam'a tıklayın.

Adım 4. iCloud yedeklemeden fotoğraf indirdikten sonra, önizleme yapılmalı ve ihtiyacı olunan resimler seçilmeli. IPhone'a almak için Cihaza tıklayın veya Mac veya PC bilgisayarınıza indirmek için Bilgisayar'a tıklayın. Daha sonra indirilen fotoğrafları telefona atılabilir hale gelecektir.

 





PAYLAŞ