iPhone İçin Yeni Google Earth Uygulaması Yayında - Haberler - indir.com

iPhone İçin Yeni Google Earth Uygulaması Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-07 16:00:14
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google servislerini güncelleyerek daha işlevsel bir hale getirmeye devam ediyor. Şimdi ise Google'ın tüm dünyayı oturduğumuz yerden gezmemizi sağlayan servisi olan Earth eski popülerliğini yitirmiş olsada yeniliklere devam ediyor. Haritalar uygulamasına kazandırılan yol bulma ve navigasyon yetenekleri ile Google Earth bu noktada geri planda kalmış durumda. Şimdi ise iOS platformu için Google Dünya servisi güncellendi. Google Earth servisi bu yılın Nisan ayı ile beraber kapsamlı bir güncelleme alarak yenilkler kazanmıştı. Bu güncellemeler kapsamında daha çok Chrome ve Android kullanıcılarının işine yarayacak önemli yenilikler ve güncellemeler sunmayı başarmıştı.

iOS cephesinde ise güncellemeler gecikmiş olsada en nihayetinde yayınlanmış oldu. Mobil marketlerde ücretsiz olarak bulunan mobil uygulamanın en güncel sürümünü yüklerseniz veya varolan uygulamanızı güncellerseniz, uygulamaya gelen yeniliklerden yararlanabilirsiniz. Google'un bu güncellemesi ile beraber Google Earth 9 sürümüne kavuştu ve artık dünya'yı gezmek ve keşfetmek için yeni özellikler sunulmaya başlandı. Müzeler gibi bilinen noktalarda tıpkı oradaymış gibi gezintiler yapılabilen bu uygulama ile geziye çıkmadan oturduğunuz yerden dünyanın önemli yapıtlarını ve bölgelerini gezintiye çıkabilirsiniz.

Canlı kamera sistemlerine bağlanıp hayvanat bahçelerine erişebilir ve kendimi şanslı hissediyorum modu ile rastgele bir bölgeye gidebilirsiniz. Ayrıca bir tatile veya bölgeye gitmeden hemen önce Google'ın haritalar servisi yada Google Earth uygulaması üzerinden o bölgeyi önceden görmek ve keşfetmek gitmeden önce ufak bir deneyim kazandırıyor. Bu sayede gidilecek yerler göze aşina oluyor ve daha üst seviye bir tatil deneyimi geçirmiş oluyorsunuz.





PAYLAŞ