iPhone için Fortnite'a ince ayar - Haberler - indir.com

iPhone için Fortnite'a ince ayar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 19:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Fortnite Battle Royale oyununa yeni iPhone için ayar yapıldığı duyuruldu. Yenilik ile birlikte artık 60 FPS iPhone modellerinde desteklenecek.

Oldukça hızlı bir oyun içi akışı olan Fortnite Battle Royale, telefonlardaki düşük sistemler nedeniyle bazı sıkıntılar yaratabiliyordu. Fakat Apple tarafından piyasaya sunulan yeni modellerde Fortnite Battle Royale deneyiminin iyileştirilmesi adına oyuna yeni eklemeler yapıldı. Yenilikler ile birlikte artık yeni modellerde 60 FPS oynamak mümkün olacak.

Fortnite'ın yeni güncellemesi yayında!Fortnite'ın yeni güncellemesi yayında!

Fortnite: Battle Royale Turbo İnşa Özelliğiyle fark yaratacak

Twitter’dan duyuruldu

Epic Games'den Nick Chester'ın attığı bir tweet'e göre iPhone Xs, Xs Max ve XR telefonlarına sahip Fortnite oyuncuları, iOS versiyonunun en son sürümünden itibaren oyunu 60 FPS'de oynama seçeneğine sahipler. Bu özelliğin başka hangi telefonlar için yayınlanacağı bilinmezken muhtemelen yeni çıkan veya çıkacak olan telefonlara 60 FPS desteği gelecek.

Oyunun 60 FPS desteği daha önceden Xbox One ve PlayStation 4 sürümlerinde mevcut olurken şimdi bu listeye iPhone modelleri de böylece eklenmiş oldu. Bu durum özellikle iPhone modellerini ön plana çıkarmış durumda. Fakat diğer yanda Epic Games tarafından yapılan açıklamalarda farklı donanıma sahip cihazlar için oyunun en iyi performansı sunabilmesi adına çalışmalara devam edileceği ifade edildi. Yeni güncellemeler sonrasında iPhone modellerinde nasıl bir deneyimin sunulacağı ve mevcut yeniliğin oyuncular tarafından nasıl değerlendirileceği merak ediliyor. 

Fortnite'a Pompalı silahın efsanevi ve destansı türleri geliyor 


İlgili uygulamalar

2019 FORTNITE WORLD CUP


PAYLAŞ