iPhone İçin En İyi Lens Aksesuarları - Haberler - indir.com

iPhone İçin En İyi Lens Aksesuarları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-30 23:02:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın iPhone modeller sadece tasarım ve donanım gücü ile değil ayrıca sahip olduğu kamera yetenekleri ile ön plana çıkıyorlar. Kaç nesil önce çıkan iPhone 6S serisi bile hala kullanıcılar tarafından sıkça tercih ediliyor ve kamera performansı kullanıcıları tatmin ediyor. Bu içeriğimizde ise sizlere iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X ve iPhone XS serisi modellerde kullanabileceğiniz en iyi iPhone kamera lenslerine bakacağız. Ek aksesuar ve telefon lensleri ile beraber iPhone cihazlarınızda daha etkili kareler yakalayabilirsiniz.

En İyi iPhone Kamera Lensleri

Insta360 Nano

iPhone 11'den İlk Görüntüler Gelmeye BaşladıiPhone 11'den İlk Görüntüler Gelmeye Başladı

Sanal gerçeklik için kendi VR videolarınızı ve fotoğraflarınızı oluşturabileceğiniz Insta360 Nano’yu kullanabilirsiniz. Bu cihaz direkt bir şekilde iPhone yardımıyla HD sanal ve panoramik görüntüler çekmenize imkan sağlıyor. iPhone 6 / 6S ve iPhone 7 serisi ile uyumlu olan bu model ayrıca drone, bisiklet ve selfie çubuğu gibi monte imkanı bulunuyor. İki tane 210 derece balık gözü lense sahip olan model 800 mAh pil ve 64 GB hafıza kartı yuvasına sahip durumda.

Olloclip

Oldukça geniş bir lens yelpazesine sahip olan Olloclip, iPhone 7 ve iPhone 8 için uyumlu olarak geliyor. Süper geniş açı, balık gözü ve 15x makro seçeneklerine sahip olan bu model oldukça profesyonel bir görünüme sahip durumda. Küçük yapısı ile kolay bir taşınabilirliğe sahip olan modelin iPhone XS ve XR versiyonları da bulunuyor.

iPhone X Olloclip

iPhone X serisine özel bir lens modeli olan bu cihaz tüm ekran koruyucular ile uyumlu olarak geliyor. iPhone 8 gibi hem ön ve hem arka yüzeyde kamera bulunması ile oldukça etkileyici kareler ortaya çıkarabiliyor. 180 derece balık gözü ile 120 derecelik süper geniş ve 15x makro özelliğine sahip bu model döndürülebilir olarak geliyor. Tek parça bir aksesuar olan bu cihazın objektiflerini takmak için iPhone X’i kılıftan çıkarmanız gerekiyor.

 PNY 4-in 1 Lens Kit

Tek işlev ve çok amaç ürünlerden birisi olan PNY Teknolojinin 4’ü 1 arada lens kitini tercih edebilirsiniz. 30 sterlin gibi bir fiyata sahip olan bu model ile dört farklı lens tipini kullanabilirsiniz. Bu lens tipleri ise balık gözü, geniş açı, süper geniş açı ve makro olarak karşımıza çıkıyor.


2019 iPhone Modelleri İçin Önemli İddialar2019 iPhone Modelleri İçin Önemli İddialar

PAYLAŞ