iPhone için en iyi

iPhone için en iyi "Dosya yöneticisi" uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-28 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

iPhone akıllı cihazlar her zaman sağlam donanımlar üzerine kurulu akıllı cihazlardır. Mükemmel özelliklere sahip olan akıllı cihazlar olsa da bu cihazlar depolama alanı noktasında her zaman ciddi sorunlar yaşatıyor. Bu aşamada ise devreye dosya yöneticisi uygulamaları giriyor. Tüm dosya ve klasörlerinizin nerede olduğunu bildiğinzi taktirde cihazınızdaki dosyalara daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. 

Documents by Readdle

Documents 5 veya yeni adıyla Documents by Readdle şeklinde karşımıza çıkan, iOS cihazları için sunulan sağlam bir dosya yöneticisi uygulamasıdır. Uygulamanın milyonlarca kullanıcısı vardır. Documents by Readdle uygulaması ile beraber, iPhone cihazınızda bulunan yönetilebilecek her türlü veriyi kontrol altında tutabilirsiniz. Söz konusu bu uygulama cihazınızda veri ve dosya yönetimini kolaylaştıran birçok özelliğe sahiptir. Bu sayede kullanıcıların da dikkatini çekmektedir. Örneğin, iCloud'ın yanında Apple Music, iCloud Müzik Kütüphanenize erişmenizi sağlar. Bu özelliklere ek olarak PDF'leri okuyabilir ve ses dosyalarını dinleyerek uygulamadan daha detaylı bir şekilde faydalanabilirsiniz. Ayıklama ve sıkıştırma için .ZIP dosyaları da desteklenmektedir. Bu sayede bu dosyaların içinde olanları dahi inceleyebilirsiniz. Bulut hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız uygulama Dropbox, OneDrive ve Google Drive gibileriyle entegre olarak gelir.

iOS için Documents by Readdle indir

FileMaster

FileMaster, dosya yöneticisi olarak çalışan fonksiyonel uygulamalardan biridir ve iPhone akıllı cihazlarda kullanılır. Verimli bir şekilde dosya yönetimi yapmak adına birçok özelliğe sahip olan FileMaster, eski bir arayüze sahip olmasına rağmen, özellikleri halen sağlam ve işlevseldir. Bu sayede kullanıcılar tarafından seviyelere kullanılır. Uygulama içerisinde klasörler ve metin dosyaları oluşturabilir ya da fotoğrafları içe aktarabilirsiniz.  

FileApp

iPhone için iyi bir dosya yöneticisi arıyorsanız FileApp'ı uygulamasını akıllı cihazınıza indirebilirsiniz. Uygulamanın arayüzü ve sunduğu özellikler son derece kaliteli olup kullanıcıları memnun edecek düzeydedir. Uygulama içerisinde yer alan dosyaları türe, tarihe göre otomatik olarak düzenlemeyi seçebilir ve hatta uygulamada eriştiğiniz son dosyaları bile görebilirsiniz. Bununla beraber direk olarak uygulamadan yeni görüntüler, ses kayıtları ya da metin dosyaları oluşturma seçeneklerini seçebilirsiniz. Görüntüleri, ses dosyalarını ve PDF'ler direk olarak uygulama tarafından açılır. Bunların yanı sıra FileApp, ayrıca HTTP, FTP ve FileApp masaüstü uygulamasını kullanarak iPhone'unuzdan PC'nize veya Mac'inize dosya aktarmanızı sağlar.

iOS için FileMaster indir

Files Pro

iPhone cihazlarda dosya yönetimi yapmak adına kullanabileceğiniz en iyi alternatiflerden biri olarak karşımıza çıkan Files Pro uygulamasına sahip olabilirsiniz. Dropbox, OneDrive ve Google Drive gibi büyük bulut hizmetlerini destekleyen Files Pro uygulaması cihazınıza kaydetmek istediğiniz her şeyi indirmenize yardımcı olabilecek bir web tarayıcısı bulunur. Verilerin güvenliğini sağlamak ve dosyalarınıza uzaktan erişim sağlamak için bir parola ayarlayabilirsiniz. Bu sayede uygulamayı güvenle kullanabilirsiniz.

iOS için Files Pro indir

Pocket Drive

Pocket Drive, iPhone ve iPad ile çalışan ve en iyi dosya yönetimi uygulamalarından biri olan uygulamalardan biridir. Pocket Drive uygulamasının birbirinden farklı onlarca özelliği vardır. Bu özellikleri kullanarak akıllı cihazınızdan dosyalarınızı daha sistematik olarak değerlendirebilirsiniz. Pocket Drive, metin oluşturmanıza, videolar ve fotoğraflar oluşturmanıza imkan tanır. Uygulama ayrıca iPhone'unuzu daha düzenli tutmaya yarayan özelliklere de sahiptir. 

iOS için Pocket Drive indir





PAYLAŞ