iPhone için Basit Video Düzenleme Uygulaması FLY - Haberler - indir.com

iPhone için Basit Video Düzenleme Uygulaması FLY

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

App Store'da yayınlanan video düzenleme uygulamaları arasından basitliğiyle sıyrılan ve kısa zamanda popülerlik kazanan FLY, hem amatör hem de profesyonel kullanıcıların kendi video kliplerini hızlı ve eğlenceli bir şekilde oluşturmalarını sağlıyor.

Türkçe dil desteği sayesinde kolay bir kullanım imkanına sahip olan uygulama ile albümünüzde yer alan videoları aktarabileceğiniz gibi uygulama içinde çektiğiniz videolardan da yeni klipler hazırlayabilirsiniz.

Edit on the Fly

Temel video oluşturma ve video düzenleme işlevlerini yerine getirebilen Fly ile iPhone kameranızla çektiğiniz birden fazla videoyu tek ekranda sadece bir kaç tıklama hareketiyle birleştirebilir ve oluşturulan videonun ses düzenlemenizi basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Toplam 4 video ile en fazla 5 dakika uzunluğunda videolar oluşturmanıza izin veren FLY ayrıca Multi-Cam adı verilen bir özellik ile de iPhone'la aynı anda çekim yapma ve görüntü ekleme seçeneğini sunabiliyor.

FLY

Uygulama ile hızlı bir şekilde video hazırlamak için yapmanız gereken tek şey ise; uygulamayı açmak, video ekle seçeneğine tıklamak ve yeni bir video çekmek. Sonrasında ise isteğiniz dahilinde ikinci ya da üçüncü videoyu çekebilir veya arşivinizden herhangi bir video ekleyebilirsiniz.

Ayrıca uygulama içi satın alma yoluyla FLY arşivinden müzik ekleme ve klip editörü gibi araçları da uygulamaya entegre edebiliyorsunuz. 

Video oluşturma ve düzenlemenin en eğlenceli yolu olarak tavsiye edeceğimiz FLY uygulamasını ücretsiz bir şekilde aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ