iPhone için Adobe Lightroom Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

iPhone için Adobe Lightroom Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Nisan ayında yaptığımız haberle iPad için yayınlandığını duyurduğumuz Adobe'un gelişmiş fotoğraf düzenleme uygulaması Adobe Lightroom, bugün itibariyle App Store'da yayınlanarak iPhone kullanıcılarına sunuldu.

Dünyanın en gelişmiş fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alan Lightroom'un iPhone sürümü iOS 7 işletim sistemi desteğiyle birlikte indirmeye sunuldu. Uygulama sayesinde kullanıcılar diledikleri fotoğraf üzerinde her türlü düzenleme işlemini iPhone telefonları üzerinden kolaylıkla yapabilecekler.

iPhone için Adobe Lightroom

Masaüstü sürümüyle senkronize çalışma özelliğine de sahip olan iPhone için Adobe Lightroom, RAW formatı desteğine de sahip. Ayrıca kullanıcılar uygulama ile düzenledikleri fotoğraflarını Twitter, Facebook, Instagram ya da Flickr üzerinden paylaşabilecekler.

30 gün süresince ücretsiz olarak kullanabileceğiniz iPhone için Adobe Lightroom'un yanı sıra hali hazırdaki sürümlerini de aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir ve uygulamayla ilgili yayınlanan 9 dakikalık tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




iPhone için Adobe Lightroom Tanıtım Videosu


PAYLAŞ