iPhone Güncellenmiyor Sorunu Nasıl Çözülür? - Haberler - indir.com

iPhone Güncellenmiyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-22 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın iPhone cihazlarında kullanmış olduğu işletim sistemi iOS platformu stabil yapısı ve akıcı kullanımı ile bir hayli beğeniliyor. Özellikle yeni bir telefon alacak kullanıcıların seçim yapmadaki başlıca tercih seçenekleri iOS mu Android mi şeklinde gerçekleşiyor. Ancak bazı zamanlar iPhone cihazlarında yaşanan güncelleme sorunları kullanıcıların en fazla zorluk çektikleri noktalardan birisi oluyor. Bizde sizlere eğer iPhone cihazınızı güncellerken yaşadığınız çeşitli sorunlar var ise bu sorunları nasıl çözebileceğinizden bahsedeceğiz. Gelin şimdi iPhone güncelleme sorunları nasıl kolay bir şekilde aşabilirsiniz yöntemlere göz atalım.

iPhone Bir Türlü Güncellenmiyor Sorun ve Çözümleri

iPhone X İçin Ücretsiz Değişik Programı BaşladıiPhone X İçin Ücretsiz Değişik Programı Başladı

iPhone cihazınızda normal bir yazılım güncelleme yapacağınız zaman cihaz bir türlü güncellenmiyor sorunu karşınıza çıkabilir. Bu sorunu aşabilmek için yapabileceğiniz bazı adımlar bulunuyor. Yapılabilecek olan ilk adım güncellemeyi iTunes üzerinden yapmanız olacaktır. iPhone cihazınızı bilgisayarınıza bağladıktan sonra iTunes programını açarak daha sonra iPhone cihazınızı şu tuş kombinasyonları ile yeniden başlatmanız gerekiyor;

  • iPhone 8 ve daha güncel cihazlarda, ses yükseltme tuşuna bir kaz basın ve ses alçaltma tuşuna bir kez basın daha sonra yan düğmeye uzun bir süre basılı tutun.
  • iPhone 7 serisi için yan düğme ile ses altçaltma tuşlarına uzunca bir süre basılı tutun.
  • iPhone 6 ve daha eski modeller için ise güç butonu ve ana ekran butonlarına uzun bir süre basılı tutmanız gerekiyor.  

Bu işlemleri iTunes logosu gözükene kadar basılı tutmanız gerekiyor. Daha sonra bilgisayar ekranında Geri yükle ve Güncelle butonları karşınıza çıkacaktır. Burada Güncelle butonuna basarak iPhone modelinizi iTunes programı üzerinden güncellemeye başlayabilirsiniz. Daha sonra güncelleme adımları normal OTA üzerinden günceller gibi işleyecek ve işlemler bitince güncelleme tamamlanmış olacak. iPhone güncellenmiyor problemini bu adımları izleyerek düzeltebilirsiniz.


iPhone XR Satışları Nasıl Gidiyor?iPhone XR Satışları Nasıl Gidiyor?
Bir küvet bozuk para ile iPhone XS satın aldıBir küvet bozuk para ile iPhone XS satın aldı
Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!

PAYLAŞ