iPhone garanti sorgulama işlemi nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

iPhone garanti sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-06 00:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Günümüzde yeni çıkan telefon almak için binbir türlü uğraş veriliyor. Satın aldığınız telefonun arızalanması hiç istemeyeceğiniz bir durum. Yüksek fiyatlar vererek, cebinizden fedakarlık yaparak aldığınız telefonlar için şüphesiz garanti kavramı önemli bir anlam ifade ediyor. Aldığınız telefonunuzun bozulması gibi istenmeyen bir durumda garanti kapsamı imdadınıza yetişerek, sizi bir yükten kurtaracaktır. Bu sebepten ötürü aldığınız telefonların garanti sürelerini mutlaka takip etmeniz gerekir. Apple aldığınız telefonların garanti sürelerini takip edeceğiniz bir hizmet geliştirdi. Apple sitesine girerek ne kadar garantiniz kaldığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

iPhone garanti sorgulama işlemi nasıl yapılır?

1-Apple'ın internet sayfasına girerek kapsamı denetle kısmına tıklayın.

2-- Açılan sayfada  'Donanımınızın seri numarasını girin' kısmı ve 'Lütfen kodu girin' bölümleri yer alacak. Donanımınızın seri numarasını girin bölümüne iPhone'unuzun seri numarasını girin. Kodu girin bölümüne ise ekranda beliren kodu yazın.

iPhone seri numarası nasıl bulunur?

iPhone'un seri numarasını;

Ayarlar>Genel>Hakkında bölümündeki 'Serinumarası' kısmından öğrenebilirsiniz.

1-Belirtilen işlemleri yaptıktan sonra  iPhone garanti durumu hakkında bilgiler Türkçe olarak karşınıza çıkacaktır. Bu bölümde garanti kapsamı ile birlikte geçerli satın alma tarihi, telefon ile teknik destek alma süresi, AppleCare koruma planı ve servis kapsamı gibi daha pek çok detaya ulaşabilirsiniz.

2-Onarım ve Servis Kapsamı kısmının altında 'Tahmini Son KullanmaTarihi' bölümü yer alıyor. Buradan satın almış olduğunuz iPhone' un ne kadar garanti süresi kaldığını öğrenebilirsiniz.





PAYLAŞ