iPhone fotoğrafları bilgisayara aktarma - Haberler - indir.com

iPhone fotoğrafları bilgisayara aktarma

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-07 21:29:58
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Her kullanıcının önemsediği ve silinmesinden endişe duyduğu fotoğrafları kurtarmak için bilgisayara aktarma en kolay yöntemlerden bir tanesi oluyor. Ancak bu iPhone telefonlarda biraz sorun yaratabiliyor. iPhone 5, iPhone 7 ve  iPhone 8 telefonlarında ki fotoğraf ve videoları Windows 10 bilgisayara aktarmak için iTunes programının dışında bulunan resimleri manuel kopyalama yöntemi ile kolayca bilgisayarınıza aktarabiliyorsunuz.

Akıllı telefonlarda birçok kişinin yaşadığı sorun çekilen fotoğraf ve videoların fazla olmasından kaynaklı alan sıkıntısı oluyor. Alan dar olunca video ve fotoğraflarınız için yer kalmıyor. Bunun yanı sıra telefon arızalanabilir ve verileriniz silinir ise olumsuz bir durum ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Bu durumun yaşanmasını tabi ki kimse istemez. iPhone telefonlarda manuel yedekleme alanı kullanıcılara kolaylık sağlayacak. Ancak uyarmamız gerekir ki verileri aktarırken dosyalarınızda bulunan tüm fotoğraf ve videoların hepsini  birden seçip göndermeye çalışmayın. Çünkü veri aktarımına birden yüklenildiğinde sistem hata veriyor. Bunun önlenmesi için ise verilerinizden 50 tane seçip aktardıktan sonra tekrar bir tane daha 50 seçip göndermeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

iPhone telefonunuzdan fotoğraf ve video aktarımı için yapılması gereken aşamalar:

İphone telefonunuzu Windows 10 bilgisayarınıza USB ile bağlayın. Sonrasında başlat butonuna basarak "fotoğraflar" seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan bölümde "içeri aktar" yazısını seçin. Sonrasında ise "USB cihazdan" yazısına tıklayarak istediğiniz video ve resimleri seçerek aktarma işlemine başlayabilirsiniz. Aktarma işlemini yaparken verilerinizin nereye aktarıldığı ekrana gelecek. Sonrasında aya, yıla,  ve tarihe göre hangi seçeneği seçmişseniz ona göre klasörler şekillenecek. Ocak, Şubat gibi farklı klasörler oluşturup onlara atacak.

 





PAYLAŞ