iPhone' da Apple logosu nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

iPhone' da Apple logosu nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-13 17:03:02
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple sembolünü iPhone cihazlarında kullanabilmenizi sağlayan adımları haberimizi okuyarak öğrenebilirsiniz.

Teknoloji devi Apple' ın ilk akıllı telefonu çıkarması ile birlikte dünyada devrim niteliğinde bir akıllı telefon çılgınlığı oluştu. Bu akıma diğer markalar Android işletim sistemli cihazlarla katılırken telefon sektörü bir anda akıllı telefon sektörüne dönüştü. Ancak tüm Android modelleri bir kenara bırakıp iPhone telefon modellerinden vazgeçemeyen bir kesim bulunuyor. Bu kesim için Apple modellerine sadık kalarak bu modelleri benimsemiş durumda. Durum öyle ki Apple logosu bile onlar için bir ayrıcalık. Bu bağlamda kullanıcılar iPhone cihazları kullanırken klasörlerinde Apple logosu bulundurabilmek istiyorlar. Apple cihazlarında Apple sembolünü yazabilmek isteyen kullanıcılar bu logoyu nasıl yazabileceklerini merak etmekte. Kullanıcılar , Mac cihazlarda küçük bir klavye kısayolu ile oluşturulabilen bu logoları kullanıcılar iPhone cihazlarda nasıl yapabileceklerini merak ediyorlar.

iPhone' da Apple Logosu Yapma İşlemi

Mac cihazları üzerinden bir kısayol ile oluşturabildiğimiz Apple logosunu iPhone üzerinden kısayol kullanamadığımız için bu yolla oluşturabilmeniz mümkün değil. Ancak pratik bir yolla bu işlemi gerçekleştirebilmeniz mümkün. Ancak söz konusu işlemle bu logoyu yanlızca Apple cihazlarda görebilirsiniz. Yani oluşturacağınız Apple logosu Android veya Windows cihazlarda gözükmez.

Bu yöntemle Apple logosu oluşturabilmeniz için öncelikle Apple ikonu olan yazıyı cihazınızdan açın ve ikonu seçili hale getirin. Ardından ikonu kopyalayın. İkonu kopyaladıktan sonra Ayarlar>Genel>Klavye>Kestirmeler adımını takip edin. Karşınıza çıkan ekranın sağ üst kısmında yer alan + sembolüne tıklayın ve yeni bir kestirme oluşturun. Ardından karşınızda yer alan ekranda üst kısımda yer alan bölüme Apple sembolünü yapıştırın. Yapıştırma işlemini gerçekleştirdikten sonra altta yer alan kutuya ise kullanacağınız kestirmeyi yazın. Tüm bu işlemlerin tamamlanmasının ardından kaydet seçeneğine dokunarak adımları tamamlayın.





PAYLAŞ