iPhone bataryalı kılıfları için ücretsiz değişim programı başlattı - Haberler - indir.com

iPhone bataryalı kılıfları için ücretsiz değişim programı başlattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 19:50:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Apple iPhone XR, iPhoe Xs ve iPhone Xs Max’ın bataryalı kılıfları (Smart Battery Case) modelleri için ücretsiz bir değişim kampanyası başlattı. Peki bu yeni değişim programından nasıl yararlanılır? 

Apple bugün resmi bir açıklama yaparak iPhone XR, iPhoe Xs ve iPhone Xs Max modellerinin aksesuarlarında hata tespit edildiğini açıkladı. Söz konusu hatadan dolayı kullanıcıları mağdur etmeyecek bir politika izlyerek bu kılıflar için ücretsiz değişim kampanyası başlattı. 

iPhone SE 2 iki farklı model ile geliyoriPhone SE 2 iki farklı model ile geliyor

Apple Smart Battery Case modellerinin telefonları şarj etmediğini ya da şarj ederken kopukluk sorunu yarattığını tespit etti. Ancak söz konusu arızanın her modelde olmadığını belirtmekte de fayda var. Apple’ın sorun tespit ettiği Smart Battery Case modelleri Ocak 2019 ile Ekim 2019 tarihi arasında üretilen modellerde medya geliyor. Söz konusu durumun herhangi bir güvenlik tehdidi oluşturmadığı konusunda açıklama yapan Apple cihazların şarj sorunu oluşturduğundan dolayı ücretsiz değiştirileceğini açıkladı. 

Apple'dan iPhone 6 ve iPhone 6S'e Özel Bataryalı Kılıf!

Eğer sizde iPhone XR, iPhoe Xs ve iPhone Xs Max modelleri için üretilen Smart Battery Case aksesuarlarına sahipseniz ve sorun yaşıyorsanız Apple yetkili servislerinden yada Apple Store üzerinden ücretsiz değişim hakkınızı kullanabilirsiniz. 


Apple 2020'de 6 iPhone'la mı gelecek?Apple 2020'de 6 iPhone'la mı gelecek?

PAYLAŞ