iPhone 9 Hakkındaki İlk Bilgiler Gözükmeye Başladı - Haberler - indir.com

iPhone 9 Hakkındaki İlk Bilgiler Gözükmeye Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-23 15:00:31
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Henüz merakla beklenen iPhone 8 modeli dahi piyasaya sürülmüş değilken bile teknoloji dünyası bu yeni modelin detayları hakkındaki bilgileri takip etmeye devam ediyor. Ancak henüz iPhone 8 sızıntıları dahi gerçekleşirken, şirketin bir sonraki nesil modeli olması beklenen iPhone 9 hakkında bazı sürpriz bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. Bazı özellikler noktasında bir süre öncede sızıntıları gerçekleşen modelin şimdi ise batarya noktasındaki bazı detayları ve tahmini özellikleri ortaya çıktı. Öncelikle Apple'ın bu sene çıkartacağı en az bir modelinde OLED bir ekran teknoloji paneline yer vermesi bekleniyor.

Gelecek sene piyasaya çıkacağı düşünülen iPhone 9 modelinin ise tüm serisinde OLED ekrana sahip olacağı ortaya atılan iddialar arasında bulunuyor. 2018 yılının iPhone serisinde tamamen OLED ekran kullanılacağı beklenirken model hakkında herhangi bir detay yer almıyordu. Ancak bugün ile beraber cihazda olması olası olan batarya detayları ve pillerin üreticisi hakkındaki bilgiler gözüktü. Son zamanlarda akıllı telefonların güvenliği noktasında endişeler bulunuyor. Özellikle Galaxy Note 7 serisindeki pil sorunları sonrasında üreticiler bataryalarına önem göstermeye başladılar.

Bu noktada pil üretim firmaları bu noktada bir rol oynuyor. Şimdi ise iPhone 9 modelinin batarya üretim noktasında LG ile bir iş ortaklığına girişeceği iddia edilenler arasında bulunuyor. LG'nin ise bu iPhone serisi için yeterli batarya üretebilmek için milyonlarca dolarlık bir yatırıma giriştiği belirtiliyor. Ayrıca gelecek nesil telefonlarda yer alacak pillerin ise L şeklinide geliştirileceği bekleniyor. Bu sayede cihaz boyu aynı olasada pil noktasında kapasite artırımının olabileceği bekleniyor.





PAYLAŞ