iPhone 9 hakkında beklenmedik gelişme - Haberler - indir.com

iPhone 9 hakkında beklenmedik gelişme

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-03 08:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu üreticilerinden Apple, uzun bir süredir yeni akıllı cep telefonu üzerinde çalışıyordu. Söz konusu bu iPhone SE 2 ya da olası adı ile iPhone 9 ile ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı.  Resmi olarak Apple tarafından 2020'nin ilkç çeyreğinde satışa sunulacağı söylenen iPhone 9/ iPhone SE 2 adlı akıllı cihazın ortaya çıkan güncel bilgilerine bakmak gerekirse cihaz yalnız gelmeyecek gibi gözüküyor. Sağlam denilecek düzeyde kaynaklardan olan DigiTimes'ın üretici şirketlerinden elde edilen bilgilere baktığımızda iPhone 9 ya da iPhone SE 2 modeli yakın zaman içerisinde karşımıza çıkacak. Söz konusu cihazların aralarında ekran boyutu ve pil kapasitesi haricinde belirgin bir farkın olmayacağı düşünülüyor. Şöyle ki bilgiler doğrultusunda belirtmek gerekiyor ki Apple, bu yıl içerisinde iPhone 2020 ailesine altı yeni üye daha ekleyecek gibi gözüküyor. 

Daha önce de söz ettiğimiz gibi iPhone 12 ailesi tam olarak dört farklı model ile karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda bu mopdellerin bir de 5G sürümleri yolda gibi gözüküyor. İkinci SE 2'nin 2020 yılının son günlerine doğru sunulacağı düşünülürken bu durum gerçekten de son derece ilginç gözüküyor. Konu ile ilgili şimdilik net bilgiler vermek pek de doğru olmayacaktır. 

Apple'ın minisi iPhone SE 2 tasarımı nasıl olacak?Apple'ın minisi iPhone SE 2 tasarımı nasıl olacak?

Normal iPhone SE 2 / iPhone 9 ile ilgili elde edilen detaylar

iPhone SE 3 ya da iPhone 9 ismi ile karşımıza çıkacağı düşünülen cihaz gücünü gücünü A13 Bionic işlemci sisteminden alacak diye düşünülüyor. 3 GB RAM'e sahip olacağı söylenen 4,7 inç LCD ekranlı telefon, 399 dolardan raflardaki yerini alacak şeklinde söylentiler vardır. Olaya bu açıdan baktığımızda teknoloji lideri Apple'ın en fiyat etiketine sahip olacak olan yeni iPhone akıllı cihazı ve pazarın en ucuz yeni amiral gemisinden biri olması beklenen telefon, 3D Touch olmadan geleceği düşünülüyor. Uzay grisi, gümüş ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olacağı düşünülen söz konusu bu akıllı cep telefonu, sızan kısıtlı bilgilere göre sadece 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleriyle alınabilecek. Elde edilen bu bilgilerin herhangi bir netliği olmadığını da belirtmek gerekiyor. Kaynaklar sağlam olsa da bilgiler ihtimal değerinde veriliyor. 


Apple’da iPhone SE 2 heyecanıApple’da iPhone SE 2 heyecanı
iPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylariPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylar
iPhone SE 2 ne zaman satışa sunulacak?iPhone SE 2 ne zaman satışa sunulacak?

PAYLAŞ