iPhone 8 ve iPhone X Hızlı Şarj Etme (En Ucuz Yolu) - Haberler - indir.com

iPhone 8 ve iPhone X Hızlı Şarj Etme (En Ucuz Yolu)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-22 12:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Hızlı şarj desteğine sahip olan iPhone X ve iPhone 8, iki telefonun da kutusundan standart USB şarj aleti çıkıyor. Şayet iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X'u hızlı şarj etmek istiyorsanız, USB-C Güç Adaptörü ile USB-C Lightning Kablosu şart. Fakat bu cihazlar çok pahalı olduğu için size ucuz yoldan nasıl hızlı şarj edersiniz onu anlatacağım. Ülkemizde şu an satışı başlamayan iPhone 8 ve iPhone X, sizin de bilginiz üzerine bu cihazların hızlı şarj desteği ile geliyor. iPhone'unuzun hızlı şarj yeteneğinden faydalanabilmeniz için yalnız iPad şarj aleti de işinizi görmeyecek. Apple'ın dizüstü bilgisayarları MacBook'lara güç veren adaptörlerden birini satın almanız gerekiyor.

29W USB-C GüçAdaptörü'nün fiyatı - Apple Online Store üzerinde  239 TL. USB-C Güç Adaptörüne sahip olmanız yeterli kalmıyor. Birde iPhone'unuzla güç adaptörünün arasında bağlantıyı sağlamak için USB-C Lightning Kablosu'na ihtiyacınız var. Onun da şu anki fiyatı - Apple Online Store'da 129 TL. Şunu belirtmeliyim ki hızlı şarj edebilmek için sadece bunlara ihtiyacınız yok. Daha ucuz ve güvenilir yollara baş vurabilirsiniz.

Tüm portları USB-C olan bir MacBook Pro'ya sahip olsanız bile ilk yapmanız gereken şey USB-C Lightning Kablosu bakmanız gerekiyor. USB-C'den USB-C'ye kablosunu kullanarak MacBook Pro üzerinden gerçekleştireceğiniz şarj sayesinde USB-C Lightning kablosunu kullanarak USB-C güç adaptörü aracılığıyla gerçekleştireceğiniz şarj arasında ciddi süre farkı olacağı için önceliğiniz kablo olacak. Metre bazlı satın alabileceğiniz USB-C Lightning kablosunun 1 metresi 129 TL, 2 metresi ise 169 TL fiyatında. Bunun yerine Amazon'da bakacağınız b u kabloların fiyatı Syntech (1 metre için 8.99 $)Yontex (2 metre için 7.99 $)Metrans (1 metre için 8.99 $) gibi seçenekleri değerlendirebilir.

Bu adımdan sonra izleyeceğiniz diğer adım ise USB-C güç adaptörünü almanız gerekiyor. Gene en uygun fiyat seçenekleri sunan Amazon'a bakmanızda fayda var. Şimdi size bu adaptörleri sıralayacağım.

1-iClever 30W USB-C PD Charger

2-Anker 30W USB-C PD Charger

3-Aukey Amp Duo 29W USB-C PD Charger

4-Aukey 36W USB-C PD Car Charger

5-RAVPower 26800 PD Portable Charger





PAYLAŞ