iPhone 8 Ses Deneyiminde Fark Yaratacak - Haberler - indir.com

iPhone 8 Ses Deneyiminde Fark Yaratacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-09 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın 10.yıla özel Eylül ayında tanıtması beklenen iPhone 8 hakkında beklenen iddialar ve özellikler sızmaya devam ediyor. iPhone 8 modeli hakkında çerçevesiz ekrana sahip olması ve kablosuz şarj desteğinin sunulması bir süredir piyasada bulunuyordu. Şimdi ise ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 8 modelinde bulunacak olan ses deneyimi hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. İfade edilene göre önceki nesil iPhone modellerine göre iPhone 8 modelinde ses kalitesi anlamında üst seviye bir deneyim göreceğiz. Hatırlarsak Apple, iPhone 7 serisi ile beraber çift hoparlör dönemine geçiş yapmıştı.

Cihazın hem alt kımında hoparlörden hem de seli görüşme yapmamızı sağlayan üst kısımdaki hoparlörden de eş zamanlı bir şekilde ses aktarımı gerçekleştirilebilen bir stereo ses deneyimi yaşatılmakta. Ancak iPhone 8 modeli ile beraber üst bölümde bulunan hoparlör ile alakalı bazı yenilikler bulunacak. Yapılacak olan geliştirmeler neticesinde, daha yüksek bir ses çıkacağı söylenirken, bu bölümde yapılacak olan yenilenme ile su gerçirmezlik özelliğnin de daha dayanıklı olabileceği söyleniyor. Hoparlör alanında yapılacak olan yenilikle beraber iPhone 8 modeli IP68 suya dayanıklılık sertifikası ile gelerek, suya karşı dayanıklı bir model olacak.

iPhone 8 ile beraber değişecek olan tek bölüm hoparlör kısmı olmayacak. Kutu içerisinden çıkacak olan kulaklık hakkında bazı yeni gelişmelerde bulunuyor. Her iPhone modeli ile gelen EarPods yerine geçen yıl piyasaya sürülen kablosuz kulak içi kulaklık AirPods kutu içerisinde çıkabilir. Beklentilere göre kutu içerisinden kablosuz bir kulaklık çıkması beklenen yeni iPhone 8 modeli, fiyat noktasında ise iPhone 7 Plus modelinin 256 GB olan bir versiyona denk olması bekleniyor. Cihaz hakkında söyleyebileceğimiz iddialar şuan için bunlardan ibaret durumda.





PAYLAŞ