iPhone 8 Render Çizimleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

iPhone 8 Render Çizimleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-18 17:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Eylül ayı içerisinde tanıtılması beklenen iPhone 8 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Cihazın birçok yeni teknolojiyi barındırmasının yanı sıra tasarım anlamında yeni bir çizgiye geçilmesi bekleniyor. Son olarak iPhone 8 hakkında render çizimler ortaya çıktı ve paylaşılanlara göre telefonun boyutu ve ekran detayları da ortaya çıkmaya başladı. Hatırlarsak, şuan ki nesil iPhone 7 modeli 138,3 x 67,1 mm gibi boyut ölçülerine sahipti. iPhone 8 modelinde ise 137,54 mm boyuta ve 67,54 mm genişliğe sahip detaylar olacağı iddia edilmekte.

Cihazın genel gövde yapısı iPhone 7 gibi olacağı belirtilirken, cihazın kalınlık değeri ise henüz belirlenmiş değil. iPhone 8 modelinin çapraz anlamda 5.768 inç boyutunda olacağı ifade edilirken, by ekranın neredeyse kasanın tamamını kaplaması bekleniyor. Bahsedildiği gibi olursa, tıpkı Galaxy S8 ve LG G6 serilerinde gördüğümüz gibi ekran gövde oranı yüksek bir iPhone 8 olacak ve neredeyse çerçevesiz bir yapı ile gelecek. Ayrıca bu özelliklerin yanı sıra 2.5D kavisli yapıya sahip olması beklenen ekranın 4mm kalınlığa sahip olacağı belirtiliyor ve Touch ID desteğe sahip ana ekran tuşunun yeni seride olmayacağı gözüküyor.

Ana ekran home butonunun olmaması ise parmak izi sensörünün daha önceki sızıntılarda da görüldüğü üzere ekrana entegre bir şekilde geleceği iddia edilenler arasında. Çift kamera ile gelmesi beklenen iPhone 8 modelinde kameralar dikey şekilde konumlandırılacak ve daha iyi bir alan derinliği yaratacağı belirtiliyor. Başarılı alan derinliği etkisinin yanı sıra yeni kamera ile 3D teknolojisininde destekleneceği söylenmekte. 5.8 inçlik boyuta sahip olması beklenen yeni İphone 8 modelinin diğer tüm detayları ve özellikleri Eylül ayında gerçekleşecek olan etkinlik ile gün yüzüne çıkacaktır.





PAYLAŞ