iPhone 6SE'nin Test Sonuçları Sızdırıldı - Haberler - indir.com

iPhone 6SE'nin Test Sonuçları Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-05 11:29:58
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji

Apple'ın yeni modeli hakkında sürekli tartışılan 6SE'mi yoksa 7 mi? sorusunun bir nevi cevap bulduğunu söyleyebiliriz. Çünkü iPhone 6SE adıyla, test sonuçları sızdı.

Teknoloji meraklılarının dört gözle beklediği modellerden birisi olan iPhone serisinin yeni üyesi hakkında bir takım bilgiler sızdırıldı. iPhone'un yeni serisinin adının 6SE mi yoksa 7 mi olacağı konusu en çok tartışılan konulardan birisiydi. Sızan test sonuçları ile kesin bir bilgi olmasa da serinin yeni adının ne olacağı konusunda da bir fikir edinilmiş oldu. Çıkan sızıntıya göre değerlendirme yapılırsa eğer, yeni serinin 7 olarak değil de 6SE olarak çıkacağına dair fikir yürütülebilir.

Daha önce çıkan bir habere göre, iPhone hakkında yine yaşanan bir sızıntı da, serinin yeni adının iPhone 6SE olacağı söylenmiş hatta kutusunun hazır olduğu haberi yayılmıştı. Şimdi yine bir sızıntı haberi, kendisinden önceki iddiaları doğrular nitelikte. Bu yeni sızıntı habere göre de, iPhone 6SE cihazının Geekbench testine girdiği yönünde. Test sonuçlarının da cihaza dair olumlu içeriklere sahip olduğu yine iddialar arasında yer alıyor. Test sonuçlarının ayrıntıları ise şu şekilde; cihazın tek çekirdeklisi testten 3042, çift çekirdeklisi ise 5210 puan aldı. Bunu dışında yine cihazla ilgili ortaya atılan diğer iddialar, Apple 2016'da 6SE'yi çıkardıktan sonra 2017'de de iPhone 7'yi piyasaya sürecek. Henüz bir resmiyeti olmayan bu haberlerin doğruluğu herkesin merak konusu. Muhtemelen Apple net bir açıklama yapmadan ya da iPhone serisinin yeni üyesini piyasaya sürene kadar da kesin bir bilgi edinemeyeceğiz.

 





PAYLAŞ