iPhone 6'nın Özellikleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

iPhone 6'nın Özellikleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

iPhone kullanıcılarının merakla beklediği ve akıllı telefon ile Tablet cihaz arasında bir büyüklüğe sahip olan yeni Phablet segmentindeki iPhone 6'nın özellikleri belli oldu.

KGI securities şirketinin analistlerinden Ming-Chi Kuo'nun güvenilir kaynaklardan edindiğini açıkladığı rapora göre iPhone 6, 4.7 inch büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı gibi 1 GB RAM ve Apple A8 işlemciye sahip olacağını belirtiyor.

Yeni bir tasarıma da sahip olacak olan iPhone 6 daha ince bir kalınlığa ve ekran çevresinde bulunan çerçevenin de eskiye oranla yüzde 10 ile yüzde 20 arasında daha ince olacağını açıkladı. Bu sayede de iPhone 6 tek elle kolay bir şekilde kullanılabilecek.

iPhone 6 özellikleri

Bunun yanı sıra 1920 x 1080 ekran çözünürlüğü ve 5.5 inch Phablet'ten de söz eden Ming-Chi Kuo, iPhone 6 Phablet'in bataryasının da iPhone 5'e göre yüzde 50 ile 70 oranında daha büyük olacağını sözlerine ekledi.

Ayrıca iPhone 6 ve Phablet'te güç, uyku modu gibi seçeneklerinde bulunacağını iddia eden Ming-Chi Kuo, iPhone 6'nın bu yılın 3'ncü çeyreğinde, Phablet'in ise 4'ncü çeyreğinde piyasaya çıkacağını sözlerine ekledi.





PAYLAŞ