iPhone 6 veya 7 Sahipleri Apple'dan Ödeme Alabilir - Haberler - indir.com

iPhone 6 veya 7 Sahipleri Apple'dan Ödeme Alabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 22:31:02
Editör : Muhammed Kaya
Kategori : Donanım

Apple’ın performans düşürme kurbanı iseniz, yakında para alabilirsiniz. Reuters, Apple'ın iPhone hızları hakkında açılan bir davayı kaybettiğini ve işleri düzeltmek için 500 milyon dolar ödemeyi kabul ettiğini yazdı.

Rapora göre, mahkeme, Apple'ın tüketicilere iPhone başına 25 ABD doları ödemesini istiyor; bu, kaç iPhone'un uygun olduğuna bağlı olarak aşağı yukarı 310 milyon dolara tekabül ediyor. ” iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus veya SE'ye sahipseniz, ödeme almaya uygun olduğunuz anlamına geliyor.

Apple ve mahkemeler anlaşmanın kesin koşullarını netleştirene kadar para talebinde bulunmak mümkün olmayacak

Apple, yavaşlama nedeniyle yaşlanan pilleri ve kullanıcıların yaptığı beklenmedik cihaz kapatmalarını suçladı ve daha sonra piller için bir değiştirme programı yayınladı. Ayrıca, program sona erdikten sonra değiştirme maliyetini 79 dolardan 29 dolara düşürdü. Pil değiştirme programından yararlanan herhangi birinin hala ödeme için uygun olup olmadığı da henüz belirsiz.

Mahkeme Amerika Birleşik Devletlerin'de görüldü ve henüz hangi ülkeleri kapsayıp kapsamayacağı belli değil. Ülkemizde de bir çok Apple kullanıcısı batarya probleminden muzdarip. Ülkemizde ki kullanıcıların ödeme alıp almayacağı ise merak konusu.





PAYLAŞ