İPhone 4,5G şebeke seçimi nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

İPhone 4,5G şebeke seçimi nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-25 20:44:22
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon ve şebeke teknolojileri gün geçtikçe yeni özellikler kazanıyor. Günümüzde geçilen yeni sistem 4.5G şebeke seçeneği ile hem internet hemde iletişim konularında oldukça hızlanacak bir sisteme sahip olacağız.Bu şebeke tercihine siz de bazı adımları uygulayarak geçebilirsiniz. Apple markasının telefon markası İphone' de 4.5G şebeke moduna geçmeniz mümkün. Bunun için İOS cihazınızın İOS 10 işletim sistemine sahip olması yeterli.

İOS iPhone 4.5G şebeke ayarı

İOS işletim sistemine sahip cihazınızda 4.5G şebeke moduna geçebilmeniz için ilk olarak akıllı telefonunun ana ekranında bulunan uygulamalar kısmına girmeniz gerekmekte. Bu adım için İphone telefonda yer alan home ana ekran tuşuna basın. Eğer herhangi bir şifre girdiyseniz karşınıza bir ekran açılacak. Şifre ya da desenli kilit girerek bu ekranı göreceksiniz. Bu kısımdaki İphone modellerindeki değişiklikleri yapabileceğiniz ayarlar bölümüne girmeniz gerekmekte.

Ayarlar kısmına giriş yaptığınızda İphone modelinizde her türlü değişiklik yapabileceğiniz seçenekler ekrana yansıyacaktır. Buradan mobil veri üzerindeki şebeke modunu değiştirebileceğiniz Hücresel kısmına dokunun.

Hücresel kısmına girdiğinizde başlığın altında yer alan bir çok seçenek ekrana yansıyacaktır. Hücresel veri kısmını aktif edin ve ardından hücresel veri seçenekleri kısmına dokunun.

Bu işlemin ardından şebeke modunu seçeceğiniz ekrana gelmiş olacaksınız. Sonraki adım olarak ses ve veri bölümüne dokunun.

Açılan ses ve veri bölümünde LTE seçeneğini seçin ve İOS 10 işletim sistemine sahip cihazınızda 4.5 seçeneğine bu adımları gerçekleştirdikten sonra sahip olun.





PAYLAŞ