iPhone 14 serisi titanyum bir malzeme ile gelebilir - Haberler - indir.com

iPhone 14 serisi titanyum bir malzeme ile gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-28 13:00:11
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın henüz iPhone 13 ailesini önümüzdeki Eylül ayı döneminde göreceğiz. Ancak bu modeller bile ortaya çıkmamışken, iPhone 14 modeline dair bazı sızıntılar karşımıza çıkıyor. Apple’ın iPhone 14 serisinde malzeme değişikliğine giderek titanyum alaşım bir yapı kullanacağı iddia ediliyor. Paslanmaz çeliğe göre daha sert olan titanyum, Pro modellerde kullanılması bekleniyor. Apple’ın yeni amiral gemisi serisi olan iPhone 13’leri tanıtılmasına az bir zaman kala, şirketin başka modelleri de ortaya çıkmaya devam ediyor. Şirket geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle iPhone 12’lerin tanıtımı ertelenmek durumunda kalmıştı. Ancak bu yıl benzer bir durum olmaması ve iPhone’ların tam zamanında tanıtılması bekleniyor.

iPhone 14 titanyum bir malzeme ile gelebilir

iPhone 13 sürekli açık ekran özelliğiyle gelebiliriPhone 13 sürekli açık ekran özelliğiyle gelebilir

iPhone 13 serisi hakkında söylentiler gelmeye devam ederken, başlıca çentiklerin küçülmesi, pilin büyümesi ve kameranın daha da geliştirilmesi bekleniyor. iPhone 13 için neredeyse her şey belli olurken, 2022 model olan iPhone 14’den de ilk detayları almaya başladık. JPMorgan Chase analistlerine göre iPhone 14’ü 2022 yılının ikinci yarısında piyasada göreceğiz. Şirketin son yıldaki tüm amiral gemisi modellerini yılın ikinci yarısında piyasaya sürdüğüne bakacak olursak, bunun da kesin olduğunu belirtelim. iPhone 14 Pro modellerinin titanyum gövdeye sahip olan ilk modeller olması da iddia ediliyor.

Serideki daha uygun fiyatlı olan modeller, alüminyum alaşımları ve paslanmaz çelik çerçeveler kullanmaya devam edecek. Ancak iPhone 14 Pro ailesine titanyum malzeme kullanılması bekleniyor. Paslanmaz çeliğe göre daha güçlü olan titanyum alaşım, daha az metal kullanılmasını da olanak sağlıyor. iPhone 14 serisinin tanıtılmasına henüz uzun bir süre varken, yeni kasaya sahip Apple Watch serisinin de o yıl çıkması bekleniyor. Bakalım bu yeni model serisi ne gibi özelliklere sahip olacak göreceğiz.


iPhone 12 özel MagSafe Battery Pack görüntülendiiPhone 12 özel MagSafe Battery Pack görüntülendi
Türkiye'deki iPhone'lara gelen evde kal bildirimi nedir?Türkiye'deki iPhone'lara gelen evde kal bildirimi nedir?

PAYLAŞ