iPhone 13'ün satış fiyatları ne kadar olacak? - Haberler - indir.com

iPhone 13'ün satış fiyatları ne kadar olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-16 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın yeni nesil iPhone 13 model serisi hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Serinin satışına henüz süre varken, model ile alakalı bilgiler de gelmeye devam ediyor. Bir süre önce taslak tasarımları ortaya çıkan ve heyecanlandıran iPhone 13 serisi için şimdi ise satış fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı. Apple’ın Eylül ayında yapacağı etkinlik ile beraber duyuracağı modeller ile alakalı fiyat tahminleri yapılmaya başlandı. PhoneArena internet sitesinde yeni modellerin bir önceki modeller ile benzer fiyat etiketlerine sahip olacağı ifade ediliyor. iPhone 13 mini’nin 699 dolardan, iPhone 13’ün 799 dolardan, iPhone 13 Pro’nun 999 dolardan ve iPhone 13 Pro Max’in ise 1099 dolardan satışa sunulacağı iddia ediliyor. Geçtiğimiz yıl koronavirüs sebebiyle telefonlar eylül ayı yerine ekim ayında tanıtılmıştı. Yeni bilgiler arasında yeni modellerin tanıtımı ile alakalı bir problem olmayacak ve Eylül ayında modelleri görmemiz bekleniyor.

iPhone 13 ailesinin çıkış ve fiyat bilgileri

Apple analisti çentiksiz iPhone için tarih verdiApple analisti çentiksiz iPhone için tarih verdi

Modellerin büyük bir ihtimalle A15 Bionic işlemcisi ile güçlü bir performansa sahip olması beklenirken, AR performansında daha iyi bir performans da bekleniyor. Tasarım noktasında iPhone 12 ile aynı olması beklenen yeni serinin Pro modellerinde 120 Hz’lik ekran desteğinin sunulacağı da belirtiliyor.

 Yeni serinin kamera performansında bu yıl iyileştirme beklenirken, optik yakınlaştırma noktasında radikal bir değişiklik olmayacağı iddia ediliyor. Daha ufak çentik yapısı ile telefonlarda daha iyi bir ekran deneyimi yaşanacağı da söyleniyor.


Google Asistan kayıp iPhone cihazları bulabilecekGoogle Asistan kayıp iPhone cihazları bulabilecek
iPhone 13 Mini'den ilk sızıntılar geldiiPhone 13 Mini'den ilk sızıntılar geldi

PAYLAŞ